Tekstforfatter

Har du brug for en tekstforfatter?

Hvis du ikke tiltrækker nok kunder i dag til din forretning, kan en af årsagerne være dine tekster. Måske er de for upersonlige, for tekniske, ikke direkte nok, eller også præsenterer de ikke dit budskab stærkt nok.

Det kan jeg som erfaren tekstforfatter hjælpe dig med at få ændret på.

Jeg elsker ord, og jeg har skrevet non stop siden, jeg var helt lille. Men det er ikke alle, der er lige så vilde med at skrive, som jeg er. Måske er det tilfældet for dig?

Når du bruger mig som tekstforfatter, slipper du for selv at bruge (alt) for meget tid på at skrive eller redigere dine tekster. Jeg sætter mig hurtigt, men grundigt ind i din stil og tone, så dine tekster afspejler din forretning og det, du tilbyder dine kunder.

Som tekstforfatter kan jeg:​

  • Skrive alle dine tekster helt fra bunden.
  • Redigere de tekster, du allerede har skrevet, men som mangler en finpudsning eller en rød tråd.
  • Vejlede dig om, hvordan du selv kan forbedre dine tekster ved at bruge nogle enkle teknikker.

Din fordel er, at du får skrevet nogle professionelle tekster. Desuden sparer du en masse tid, som du i stedet kan bruge på at udvikle din forretning eller få flere kunder.

Sådan er det at samarbejde med mig

Hvad kan du få skrevet tekster til?

Jeg udfører både større og mindre tekstopgaver. Uanset hvad jeg skriver for dig, har jeg altid fokus på at gøre dine tekster så levende og interessante for dine læsere som muligt.

Som tekstforfatter ser jeg din forretning udefra og stiller spørgsmål til det udbytte/den løsning, du tilbyder dine kunder. Så dine tekster kommer til at afspejle det, du ønsker.

Jeg kan hjælpe dig med tekster til:

  • din hjemmeside eller webshop
  • dine nyhedsbreve eller blogindlæg
  • dine opslag eller annoncer på Facebook
  • dine brochurer eller andet marketingmateriale

Er du interesseret i at vide mere?

Du er altid velkommen til at få 15 min. gratis rådgivning. Det er helt uforpligtende for dig, og du binder dig ikke til noget.

Book 15 min. gratis rådgivning nu

Ekstern marketing kan være løsningen for dig

Udover at være tekstforfatter er jeg ekspert i at hjælpe både soloselvstændige og mindre virksomheder med at få styrket deres marketingindsats.

Ofte hænger dine tekster sammen med hele din forretning, og jeg kan rådgive dig, så du får lagt en plan for, hvordan du kan tiltrække flere kunder med dine marketingaktiviteter.

Læs mere om, hvordan ekstern marketing kan være en fordel for dig.

Priser

Hvor meget du skal investere, afhænger naturligvis af hvor mange tekster jeg skal skrive eller redigere for dig.

Er det en enkeltstående opgave, eller har du brug for mig som tekstforfatter på løbende basis?

Ofte er et klippekort en mest økonomiske løsning for dig. Her kender du dit budget på forhånd, og du har altid overblik over, hvor mange timer du har tilbage på klippekortet.