Tekstforfatter | Få dit budskab og dine ord til at stå stærkere

Har du brug for en tekstforfatter?

Hvis du ikke tiltrækker nok kunder til din forretning, kan en af årsagerne være dine tekster. Måske er de for upersonlige, for tekniske, ikke direkte nok, eller også præsenterer de ikke dit budskab stærkt nok.

Det kan jeg som erfaren tekstforfatter hjælpe dig med at få ændret på.

Jeg elsker ord, og jeg har skrevet non stop, siden jeg var helt lille. Men det er ikke alle, der er lige så vilde med at skrive, som jeg er. Måske er det også sådan, du har det?

Når du bruger mig som tekstforfatter, slipper du for selv at bruge (alt) for meget tid på at skrive eller redigere dine tekster. Jeg sætter mig hurtigt, men grundigt ind i din stil og tone, så dine tekster afspejler dig, din forretning og det, du tilbyder dine kunder.

Jeg vil gerne anbefale Anita som en dygtig tekstforfatter, der har været en uvurderlig hjælp for mig under opstarten af min egen virksomhed som selvstændig organisationskonsulent og coach.

Da jeg havde behov for professionelle tekster til min hjemmeside, kontaktede jeg Anita, og jeg blev ikke skuffet. Vores samarbejde begyndte med en gratis telefonisk konsultation, hvor jeg fik en forsmag på Anitas tekstforfatterkompetencer. Det var tydeligt for mig, at Anita var den rette person til at hjælpe mig med mine tekster. I løbet af vores samarbejde har Anita været lydhør og engageret i at forstå mine behov og ønsker for teksterne.

Hun har været oplysende omkring leveringstidspunkter og har altid været interesseret i mine tanker og feedback. Jeg kan varmt anbefale Anita til andre, der har brug for professionelle tekster. Hendes ekspertise og dedikation har været en stor hjælp for mig, og jeg er meget tilfreds med resultatet af vores samarbejde. 
Lone-Elisabeth Kragh

Som tekstforfatter kan jeg:

  • Skrive dine tekster helt fra bunden.
  • Redigere de tekster, du allerede har skrevet, men som mangler en finpudsning eller en rød tråd.
  • Guide dig til, hvordan du selv kan forbedre dine tekster ved at bruge nogle enkle teknikker.

Din fordel er, at du både får nogle professionelle tekster og sparer en masse tid, du i stedet kan bruge på at udvikle din forretning eller skaffe flere kunder.

Jeg er imponeret over, at Anita så hurtigt kom ind i vores faglighed og derfor kunne forenkle og gennemskue en fagtekst. Anita var god til at se det hele udefra og holde fast i, hvordan en tekst ville blive opfattet af patienterne, når jeg blev lidt for fagnørdet. Anita er en god kommunikator, både mundtligt og skriftligt med en anden skrivestil end min, og det er godt. 
Tandlæge Pia Strabo, Tandklinikken Mariager

Anita kan noget magisk med ord… en kludret sætning giver mening, når hun har været i gang. Jeg er dybt taknemlig for hele hendes måde at hjælpe, støtte og vejlede mig på, da jeg skulle have skrevet nye tekster til min hjemmeside. Har du brug for hjælp til dine tekster, vil jeg klart anbefale dig at kontakte Anita.
Henriethe Larsen

Hvis du tager en tur rundt på  min hjemmeside, kan du læse endnu flere kundeudtalelser på de forskellige sider.

Hvad kan du få skrevet tekster til?


Jeg udfører både større og mindre tekstopgaver. Uanset hvad jeg skriver for dig, har jeg altid fokus på at gøre dine tekster så levende og interessante for dine læsere som muligt.


Som tekstforfatter ser jeg din forretning udefra og stiller indgående spørgsmål til det, du tilbyder din målgruppe. Så dine tekster kommer til at afspejle det, du ønsker.

Jeg kan hjælpe dig med tekster til:

  • din hjemmeside eller webshop
  • dine nyhedsbreve eller blogindlæg
  • dine opslag eller annoncer på Facebook
  • en freebie/kundemagnet, der giver dig flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev
  • en automatiseret mailserie, der bliver sendt ud til dem, der tilmelder sig din freebie.

Er du interesseret i at vide mere?


Du er altid velkommen til at få 15 min. afklarende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med dine tekster. Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Ekstern marketing kan være løsningen for dig


Udover at være tekstforfatter er jeg ekspert i at hjælpe både soloselvstændige og mindre virksomheder med at styrke deres marketingindsats.


Ofte hænger dine tekster sammen med hele din forretning, og jeg kan rådgive dig, så du får lagt en plan for, hvordan du kan tiltrække flere kunder med dine marketingaktiviteter.


Læs mere om, hvordan ekstern marketing kan være en fordel for dig.


Priser på tekster


Hvor meget du skal investere, afhænger naturligvis af hvor mange tekster jeg skal skrive eller redigere for dig.

Er det en enkeltstående opgave, eller har du brug for mig som tekstforfatter på løbende basis?


Ofte er et klippekort  den mest økonomiske løsning for dig. Her kender du dit budget på forhånd, og du har altid overblik over, hvor mange timer du har tilbage på klippekortet.


Blogindlæg om online marketing

Følg med i mine blogindlæg og lær meget mere om online marketing.


Jeg blogger jævnligt om emner inden for hjemmesider, Facebook, nyhedsbreve, tekster m.m.


Læs blogindlæggene her

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial