Marketingsparring for selvstændige og mindre virksomheder

Er du i tvivl om, hvordan du skal markedsføre din virksomhed, så du tiltrækker flere kunder?

Hvis ja, så er du absolut ikke alene. For det kan være ualmindeligt svært at vide, hvilke tiltag du skal bruge din tid på, og hvilke skal du nedprioritere og vente med at udføre til senere.

Disse spørgsmål og flere til kan 2 timers marketingsparring give dig svaret på.


Marketing er både sjovt og spændende, men kan også være en svær størrelse at håndtere, hvis det ikke er der, du har dine kernekompetencer.


Derfor er det en rigtig god idé at investere i 2 timers marketingsparring med mig.


Læs mere om, hvem jeg er, og hvad jeg brænder for.

 

Hvad kan du bruge 2-timers marketingsparring til?

Du kan bruge sparringen på lige præcis det, du har behov, så du får styr på din marketing. Det kan f.eks. være:

  • At få nogle nye idéer til, hvordan du kan markedsføre dig, så du får flere kunder i din virksomhed. Eller få struktur og retning på de idéer, du allerede har.
  • At få defineret hvilke online marketingopgaver, du skal vælge at bruge din tid på. At få gennemgået teksterne på din hjemmeside, så du får overblik over, hvad der allerede fungerer godt, og hvor der er plads til forbedringer.
  • At få skrevet nogle gode nyhedsbreve og/eller blogindlæg, der giver mere trafik til din hjemmeside samt få mine idéer til,  hvad du kan skrive om.
  • At komme i gang med at bruge Mailchimp, få lavet en skabelon og få sparring på de idéer, du måske allerede har til nyhedsbreve.
  • At arbejde med en operationel aktivitetsplan, så du får overblik over hvilke marketingopgaver, du skal prioritere. Og lige så vigtigt hvilke du skal lade ligge til senere.

Men det kan også være andre marketingopgaver, du har brug for at få konkret sparring på. Det er helt op til dig.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få knækket koden på din marketingindsats, så den kommer til at arbejde for dig i stedet for omvendt. Mine kunder er ikke i tvivl om værdien af at sparre med mig.

Sådan siger nogle af mine kunder om marketingsparringen

Har lige haft to timers Facebook sparring med Anita Cordes i Holte. Og selvom jeg føler mig rimelig erfaren som Facebook administrator, fik jeg masser af FB guldkorn på mødet + tips til andre apps. Og så giver det forresten lige 10-15% ekstra at mødes ansigt til ansigt.
Henrik Lange, Highways USA

Efter jeg havde deltaget på et Facebook-kursus med Anita, valgte jeg at booke 2-timers sparring, hvor jeg fik uddybet nogle spørgsmål og fik en masse inspirerende input og et væld af idéer til min videre markedsføring. Så hvis du også har svært ved at skabe dig overblikket i marketing vildnæsset, kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at booke en tid hos Anita.
Fotograf Helga Theilgaard

Jeg har haft en sparringssession med Anita, fordi jeg gerne vil optimere min hjemmeside ift. kundeoplevelse og websøgning. Anita gav mig mange gode idéer til at forbedre teksterne og den generelle kundeoplevelse, samt konkrete råd til optimering ift. sideopbygning og SEO-optimering. Det sidste noget jeg i øvrigt ikke kendte særlig meget til.

Jeg er sikker på, at jeg med Anitas her og nu hjælp og fremtidig sparring kan få det allerbedste ud af min hjemmeside. Hun er yderst kompetent og har stor viden inden for området, og så forklarer hun tingene, så det er nemt at forstå og gå til. Jeg giver Anita mine allervarmeste anbefalinger.
Indretningsdesigner Jonna Bach Helsengren, By Bach

Praktisk info

Du bestiller din marketingsparring ved at sende en mail til marketing@anitacordes.dk og kort beskrive, hvad du har brug for hjælp til. Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi enten mødes fysisk, på et Zoom-møde eller kan ringe sammen.

Pris for 2 timers marketingsparring: 1.997 kr. ex moms. Se iøvrigt mine salgs- og forretningsbetingelser. Normalpris pr. time er 1.100 kr. ex moms.

Er du klar til at komme i gang med at få prioriteret dine tiltag og få en masse nye idéer, så du står med en styrket marketingindsats efter vores sparring?

Vil du spørge mig om noget, før du bestiller?

Klik på knappen nedenfor og book 15 min. gratis rådgivning. Det er helt uforpligtende for dig.

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial