Marketingsparring

Gør en forskel for din virksomhed

Er du i tvivl om, hvordan du skal markedsføre dig selv og din virksomhed? Hvilke tiltag skal du satse på, og hvilke skal du nedprioritere og vente med at udføre til senere? Disse spørgsmål og flere til kan 2 timers marketingsparring give dig svaret på.

Marketing er både sjovt og spændende, men kan også være en svær størrelse at håndtere, hvis det ikke er der, du har dine kernekompetencer. Derfor er det en rigtig god idé at investere i 2 timers marketingsparring med mig.

Hvad kan du bruge 2 timers marketingsparring til?

Du kan bruge sparringen på lige præcis det, du har behov, så du får styr på din marketing. Det kan f.eks. være:

  • At få gennemgået teksterne på din hjemmeside fra A-Z, så du ved, hvad der allerede fungerer godt, og hvor der er plads til forbedringer.
  • At få skrevet nogle gode blogindlæg, der giver mere trafik til din hjemmeside samt få mine idéer til,  hvad du kan skrive om.
  • At få defineret hvilke online og/eller offline marketingopgaver, du skal vælge at bruge din tid på.
  • At komme i gang med at bruge Mailchimp, få lavet en skabelon og få sparring på de idéer, du måske allerede har til nyhedsbreve.
  • At arbejde med en operationel aktivitetsplan, så du får overblik over hvilke marketingopgaver, du skal prioritere. Og lige så vigtigt hvilke du skal lade ligge til senere.

Men det kan også være alle mulige andre marketingudfordringer, du har brug for at få sparring på. Det er helt op til dig.

Dine fordele ved at investere 2 timer af din tid

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få knækket koden på din marketingindsats, så den kommer til at arbejde for dig i stedet for omvendt. Mine kunder er ikke i tvivl om værdien af at sparre med mig. Sådan udtaler Lise Halskov fra www.onlinehaj.dk:

”Da jeg skulle finde ud af, hvem jeg skulle have til at hjælpe mig i Online Haj, så var jeg ikke et sekund i tvivl: Det skulle selvfølgelig være Anita. Anita går til alle opgaverne med stor professionalisme og med en dygtighed der gør, at hjælpen for mig er uvurderlig.

Vi har en rigtig god sparring om de forskellige opgaver, og tingene er bare i orden. Anitas hjælp har givet mig mulighed for at fokusere på andre ting i min virksomhed, som er med til at udvikle mit brand, så det er en super god investering for mig at benytte mig af Anitas hjælp. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Anita.”

Og Peter Skjerning fra www.skjerningwine.dk tilføjer:

“Jeg kan kun anbefale dig at bruge Anita Cordes til marketingsparring. Anita har givet mig den bedste, mest jordnære og mest effektive rådgivning jeg har fået i meget lang tid.

Emner som er temmelig uigennemskuelige, evner Anita at få kommunikeret på en sjov og ligetil måde. Hun er super kompetent og sidder inde med en enorm viden om marketing. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde.”

Sådan foregår marketingsparringen helt praktisk

Du bestiller din marketingsparring ved at sende en mail til marketing@anitacordes.dk og kort beskrive, hvad du har brug for hjælp til. Derefter bruger jeg en halv time på at forberede mig ud fra de ønsker, du har til sparringen.

Bor du inden for en halv times afstand af København/Nordsjælland, mødes vi fysisk til selve marketingsparringen, som varer 1,5 time. Ellers tager vi sparringen over Skype. Jeg har også kunder, som jeg aldrig har mødt fysisk, og alligevel fungerer det fint med sparring på langdistance.

Pris for 2 timers marketingsparring

2 timers marketingsparring koster 1.850,- kr. ex moms. 

Er du klar til at komme i gang med at få prioriteret dine tiltag, så du står med en styrket marketingindsats efter vores sparring? Book din marketingsparring i dag og gør en forskel for din virksomhed.

Du er altid velkommen til at sende mig en mail på marketing@anitacordes.dk eller ringe til mig gratis i 15 minutter på 4045 5302, hvis du har spørgsmål, før du bestiller. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Marketingsparring - Ja tak!