Marketingsparring for selvstændige og mindre virksomheder

Er du i tvivl om, hvordan du skal markedsføre din virksomhed, så du tiltrækker flere kunder?

Hvis ja, så er du absolut ikke alene. For det kan være svært at vide, hvilke tiltag du skal bruge din tid på, og hvilke skal du nedprioritere og vente med at udføre til senere.

Disse spørgsmål og flere til kan 2 timers marketingsparring give dig svar på.


Marketing er både sjovt og spændende, men kan også være en svær størrelse at håndtere, hvis det ikke er der, du har dine kernekompetencer.


Derfor er det en rigtig god idé at investere i 2 timers marketingsparring med mig.


 

Få 2 timers marketingsparring

Du kan bruge sparringen på lige præcis det, du har behov, så du får bedre styr på din marketing. Det kan fx være:

  • At få klarhed over og nye idéer til, hvordan du kan markedsføre dig, så du får flere kunder i din virksomhed. Eller få sat struktur og retning på de tanker, du allerede har.
  • At få defineret hvilke online marketingopgaver, du skal vælge at bruge din tid på, fordi det vil give mest mening og størst udbytte for dig. 
  • At få gennemgået teksterne på din hjemmeside, så du får overblik over, hvad der allerede fungerer godt, og hvor der er plads til forbedringer.
  • At få skrevet nogle gode nyhedsbreve og/eller blogindlæg, der giver mere trafik til din hjemmeside samt få input til, hvad du kan skrive om.
  • At få idéer til nogle gode freebies, du kan bruge til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev. 
  • At arbejde med en operationel aktivitetsplan, så du får overblik over hvilke marketingopgaver, du skal prioritere. Og lige så vigtigt hvilke du skal lade ligge til senere.

Men det kan også være andre marketingopgaver, du har brug for at få konkret sparring på. Det er helt op til dig.

Er du allerede kunde hos mig, er du velkommen til at tilføje de 2 timer til dit eksisterende klippekort.

Praktisk info

Pris for 2 timers marketingsparring: 2.500 kr. + moms. Se iøvrigt mine salgs- og forretningsbetingelser. 

Når du har bestilt de 2 timer, modtager du en mail fra mig, og derefter aftaler vi et tidspunkt for sparringen.

Du vælger selv, om du vil bruge de 2 timers sparring på ét møde, eller du vil dele det op i 2 x 1 timer.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at knække koden, så din marketingindsats kommer til at arbejde for dig i stedet for omvendt. Mine kunder er ikke i tvivl om værdien af at sparre med mig.

I forbindelse med opdatering og re-design af min hjemmeside havde jeg både brug for marketingsparring omkring opbygning af siden samt ikke mindst få skrevet nogle gode tekster. Jeg har kendt Anita igennem lang tid som en dedikeret og seriøs person, der hele tiden søger at udvikle sig inden for markedsføring både offline, men ikke mindst på de forskellige online platforme som bl.a. de sociale medier. 

Med teksterne til min hjemmeside formåede Anita at skabe den gode og nødvendig balance om både at være kundeorienteret, informativ, sælgende og imødekommende over for forskellige søgemaskiner. Hvis du skal bruge en dygtig og alsidig person til at styre din marketing, vil jeg klart anbefale Anita Cordes.
Søren Gitz-Johansen, Gitz Design

Efter jeg havde deltaget på et Facebook-kursus med Anita, valgte jeg at booke 2-timers sparring, hvor jeg fik uddybet nogle spørgsmål og fik en masse inspirerende input og et væld af idéer til min videre markedsføring. Så hvis du også har svært ved at skabe dig overblikket i marketing vildnæsset, kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at booke en tid hos Anita.
Fotograf Helga Theilgaard

Jeg har haft en sparringssession med Anita, fordi jeg gerne vil optimere min hjemmeside ift. kundeoplevelse og websøgning. Anita gav mig mange gode idéer til at forbedre teksterne og den generelle kundeoplevelse, samt konkrete råd til optimering ift. sideopbygning og SEO-optimering. Det sidste noget jeg i øvrigt ikke kendte særlig meget til.

Jeg er sikker på, at jeg med Anitas her og nu hjælp og fremtidig sparring kan få det allerbedste ud af min hjemmeside. Hun er yderst kompetent og har stor viden inden for området, og så forklarer hun tingene, så det er nemt at forstå og gå til. Jeg giver Anita mine allervarmeste anbefalinger.
Indretningsdesigner Jonna Bach Helsengren, By Bach

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial