Marketingsparring

Få styr på din marketingindsats

Er du i tvivl om, hvordan du skal markedsføre dig selv og din virksomhed? Hvilke tiltag skal du satse på, og hvilke skal du nedprioritere og vente med at udføre til senere? Disse spørgsmål og flere til kan 2 timers marketingsparring give dig svaret på.

Marketing er både sjovt og spændende, men kan også være en svær størrelse at håndtere, hvis det ikke er der, du har dine kernekompetencer. Derfor er det en rigtig god idé at investere i 2 timers marketingsparring med mig.

Hvad kan du bruge 2 timers marketingsparring til?

Du kan bruge sparringen på lige præcis det, du har behov, så du får styr på din marketing. Det kan f.eks. være:

  • At få nogle nye idéer til, hvordan du kan markedsføre dig, så du får flere kunder i din forretning. Eller få struktur og retning på de idéer, du allerede har.
  • At få defineret hvilke online marketingopgaver, du skal vælge at bruge din tid på.
  • At få gennemgået teksterne på din hjemmeside, så du får overblik over, hvad der allerede fungerer godt, og hvor der er plads til forbedringer.
  • At få skrevet nogle gode nyhedsbreve og/eller blogindlæg, der giver mere trafik til din hjemmeside samt få mine idéer til,  hvad du kan skrive om.
  • At komme i gang med at bruge Mailchimp, få lavet en skabelon og få sparring på de idéer, du måske allerede har til nyhedsbreve.
  • At arbejde med en operationel aktivitetsplan, så du får overblik over hvilke marketingopgaver, du skal prioritere. Og lige så vigtigt hvilke du skal lade ligge til senere.

Men det kan også være andre marketingopgaver, du har brug for at få konkret sparring på. Det er helt op til dig.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få knækket koden på din marketingindsats, så den kommer til at arbejde for dig i stedet for omvendt. Mine kunder er ikke i tvivl om værdien af at sparre med mig.

Sådan siger nogle af mine kunder sig om sparringen

Henrik Lange fra www.highways-usa.com

“Har lige haft to timers Facebook sparring med Anita Cordes i Holte. Og selvom jeg føler mig rimelig erfaren som Facebook administrator, fik jeg masser af FB guldkorn på mødet + tips til andre apps. Og så giver det forresten lige 10-15% ekstra at mødes ansigt til ansigt.”

Helga Theilgaardfra www.helgatheilgaard.com

“Efter jeg havde deltaget på et Facebook-kursus med Anita, valgte jeg at booke 2-timers sparring, hvor jeg fik uddybet nogle spørgsmål og fik en masse inspirerende input og et væld af idéer til min videre markedsføring. Så hvis du også har svært ved at skabe dig overblikket i marketing vildnæsset, kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at booke en tid hos Anita.”

Lise Halskov fra www.onlinehaj.dk

”Da jeg skulle finde ud af, hvem jeg skulle have til at hjælpe mig i Online Haj, så var jeg ikke et sekund i tvivl: Det skulle selvfølgelig være Anita. Vi har en rigtig god sparring om de forskellige opgaver, og tingene er bare i orden. Jeg kan varmt anbefale dig at arbejde sammen med Anita.”

Peter Skjerning fra www.skjerningwine.dk

“Jeg kan kun anbefale dig at bruge Anita Cordes til marketingsparring. Anita har givet mig den bedste, mest jordnære og mest effektive rådgivning jeg har fået i meget lang tid.”

Praktisk info om marketingsparringen 

Du bestiller din marketingsparring ved at sende en mail til marketing@anitacordes.dk og kort beskrive, hvad du har brug for hjælp til. Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan ringe sammen.

2 timers marketingsparring koster 2.050 kr. ex moms.

Er du klar til at komme i gang med at få prioriteret dine tiltag og få en masse nye idéer, så du står med en styrket marketingindsats efter vores sparring?

Du er altid velkommen til at sende mig en mail på marketing@anitacordes.dk hvis du har spørgsmål, før du bestiller. Jeg glæder mig til at høre fra dig.