Priser

Vælg det antal timer, der passer til dit behov

Vil du gerne undgå uforudsete udgifter, er et klippekort en fordel for dig. Du har altid styr på dit budget, og du får ingen uforudsete overraskelser. Langt de fleste af mine kunder bruger klippekortene og med stor tilfredshed.

Du kan også vælge at købe enkelttimer, men her er timeprisen højere end på klippekortet. eller du kan vælge at starte med 2-timers marketingsparring.

Læs mere om de forskellige priser nedenfor.

Er mine kunder tilfredse med at samarbejde med mig?

Det kan du se dem svare på her. Læs udtalelser fra mine kunder

Når du vælger at investere i et klippekort, får du rabat i forhold til min normale timepris. Jo flere timer, du vælger, jo flere penge sparer du.

Det er op til dig, om du vil bruge klippekortet på én stor opgave, flere mindre opgaver eller på at få min løbende sparring og feedback.

Du har hele tiden mulighed for at følge med i, hvor meget tid jeg har brugt på en opgave, og hvor mange timer du har tilbage på dit klippekort. Jeg afregner altid i 15 minutter ad gangen.

Ringer du og stiller et kort spørgsmål eller sender en mail, jeg kan svare på hurtigt, koster det dig ikke noget på dit klippekort.

Priser på klippekort

  • 5 timer: 5.000 kr. (timepris 1000 kr.)
  • 10 timer: 9.500 kr. (timepris 950 kr.)
  • 20 timer: 17.500 kr. (timepris 875 kr.)
  • 50 timer: 40.000 kr. (timepris 800 kr.)
  • 100 timer: 75.000 kr. (timepris 750 kr.)

Alle priser er ex moms.

Vigtig information

Alle klippekort har en gyldighed af 1 år. Det er dit personlige og kan ikke overdrages til andre. Ubrugte klip refunderes ikke. Klippekortet skal betales, inden jeg går i gang med en opgave for dig.

Pakkeløsninger

2-timers marketingsparring

Det er ideelt som en indledning til et samarbejde mellem os. Du kommer i gang, får en masse input og gode forslag til, hvordan du kan forbedre din marketingindsats, så du får flere kunder. Samtidig finder du ud af, om du har lyst til at bruge mig til at hjælpe dig med at få endnu mere ud af din marketingindsats.

Pris: 2.050 kr. ex moms.

Læs mere om 2-timers marketingsparring her

Hjemmeside-tjek

Her får du din hjemmeside gennemgået fra ende til anden og får en grundig rapport tilsendt med forslag til, hvordan du kan optimere din hjemmeside. Så den tiltrækker endnu flere kunder til din forretning.

Pris: 2.197 kr. ex moms (tilbud)

Læs mere om hjemmeside-tjekket her

Timebasis

Foretrækker du marketingrådgivning på timebasis, er det også en mulighed.  Pris 1.025 kr. ex moms. Minimumskøb er 1 time.

Sådan bestiller du

Da der altid skal en dialog til forud for et samarbejde mellem os, kan du kun bestille ved at sende mig en mail på marketing@anitacordes.dk eller ringe til mig på 4045 5302.

Få 15 min. gratis rådgivning

Har du ikke tidligere været kunde hos mig, er du altid velkommen til at få 15 min. gratis rådgivning på telefonen. Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt tilbage til dig. Derefter aftaler vi et tidspunkt at tale sammen på.

Kontakt mig

Det med småt

Alle priser er ex moms.

Se i øvrigt mine salgs- og forretningsbetingelser her.