Er du soloselvstændig og savner en at sparre med?

Du behøver ikke længere være alene om det hele

Som soloselvstændig kan det være meget ensomt at skulle træffe alle beslutninger og lave alt arbejdet selv uden at være ekspert i det hele. Du kender sikkert til at have (alt) mange kasketter på. Sådan har jeg det også.

Tænk hvis du havde en person, der turde sige sin ærlige mening og komme med værdifulde forslag og idéer til, hvad du kunne gøre for at få meget mere ud af din marketingindsats. Ville det ikke være rart?

Det kan du få, hvis du vælger at lade mig hjælpe dig

Lyder det her bekendt?


Du har længe ønsket at gøre mere ved din markedsføring for at få et mere stabilt kunde flow? 


Men du er i tvivl om, hvor du skal starte, fordi der er så mange muligheder, og hvad skal du vælge?


Ofte føler du dig som en blæksprutte, der selv skal klare det hele, og du bliver trukket i alle armene på én gang.


Sådan behøver det ikke være længere. Brug mig som din sparringspartner, og du har altid en at få feedback fra og læne dig op ad.

Eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med

  • Marketingsparring: Vi taler jævnligt sammen, og du får en masse gode forslag og idéer til, hvordan du kan hæve din marketingindsats op på et højere niveau. Så du får flere kunder i din forretning.
  • Hjemmeside: Jeg tager et grundigt kig på den og fortæller dig, hvad du kan gøre for at optimere den, så den bliver endnu mere attraktiv for dine besøgende.
  • Tekster: Jeg skriver gode SEO-tekster for dig til din hjemmeside eller redigerer dem, du allerede har. Du kan også få skrevet tekster til nyhedsbreve, blogindlæg, salgsmateriale osv.
  • Aktivitetsplan: Jeg laver en plan til dig, så du har et fuldt overblik over dine marketingtiltag. Du sparer en masse tid, når du har en plan, du kan følge, og du løber ikke tør for idéer.
  • Facebook: Jeg lærer dig, hvordan du kan få meget mere ud af din Facebook-side. Har du brug for hjælp til at få skrevet tekster til dine annoncer og vist, hvordan du selv sætter dem op, kan det også være en del af opgaven.
  • Nyhedsbreve: Jeg skriver og opsætter dem i Mailchimp eller Simplero. Du kan også få feedback på dine egbe tekster, før du selv sætter dem op. Eller det kan være idéer og forslag til en hel serie af automatiserede mails, du har brug for.
  • Freebie: Jeg hjælper dig med at få idéer til nogle gode freebies, du kan bruge til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Hvis du ønsker det, skriver jeg også tekster og finder billeder til din freebie.

Få en aktivitetsplan, der styrker din marketing
Ved at bruge en aktivitetsplan til dine marketingopgaver får du det overblik, du (måske) savner i dag.
Du sparer desuden en masse tid, fordi du har alt samlet ét sted.

Anita er meget dygtig til at hjælpe, guide og vejlede. Det være sig inden for Facebook, nyhedsbreve, hjemmeside og som tekstforfatter, hvis jeg lige står og mangler et opslag, og min egen hjerne er gået i stå.

Anita er vældig inspirerende, god til at opmuntre, hvis man synes det går lidt trægt, og har en engels tålmodighed. Hun er sød, tålmodig og tillidsskabende.  Har du brug for hjælp til din markedsføring, vil jeg anbefale dig at tage fat i Anita.
Marianne Løjesbjerg,
Klinik Løjesbjerg

Anita er super kompetent, enormt erfaren, hjælpsom og fuld af integritet! Har du brug for et marketingløft til din virksomhed, så får du meget mere for pengene her, end du betaler for! Jeg kan på det varmeste anbefale Anita. Hun er både top professionel og som person en meget jordnær jyde.
Anne Paaske

Book en uforpligtende samtale

Vil du gerne spørge mig om noget, før du beslutter, om jeg skal hjælpe dig med at løfte din marketingindsats? Få 15 min. gratis rådgivning.

Priser

95% af mine kunder vælger mine klippekort, hvor de får rabat. Men du kan også købe timer enkeltvis.
Læs mere om priserne her.

Blogindlæg om online marketing

Vil du gerne have en masse tips, gode forslag og idéer til din hjemmeside, Facebook, nyhedsbreve, tekster m.m.?


Så vil jeg opfordre dig til at læse mine blogindlæg, hvor jeg skriver om forskellige emner inden for online marketing.


Læs blogindlæggene her

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial