Hjemmesider - Brug for en ny eller at få den du har optimeret?

Trænger din hjemmeside til at blive forbedret, eller har du brug for at få en helt ny?

Det er to meget forskellige scenarier, men i begge tilfælde kan jeg hjælpe dig med at komme helt i mål.

Jeg ved, at det kan være meget svært at se på sin egen forretning og hjemmeside udefra. Derfor er det ofte en god idé at have en, du kan sparre med undervejs, så du får et resultat, du bliver glad for i lang tid.

Scenarie 1: Din nuværende hjemmeside skal strammes op

Hvis du allerede har en hjemmeside, kan det være, at du er ikke helt tilfreds med den af flere årsager. Måske er du træt af designet på den, eller problemet er, at dine tekster ikke er SEO-optimerede (så du bliver fundet på Google). 

Eller det er selve strukturen på siden, du har brug for at få ændret, så det bliver lettere for dig at tiltrække nye kunder.

Har du det sådan, kan du bruge mig til at gennemgå din hjemmeside fra ende til anden.


Jeg ser både på, hvordan den generelt fungerer, er der steder du kan forbedre den, mangler der noget, er det tydeligt for din målgruppe, hvad du tilbyder osv. 


En anden mulighed kan være, at du gerne vil have redigeret de tekster, du allerede har på din hjemmeside.


Eller du kan få skrevet nogle helt nye, hvis det er det, du ønsker.

Da vi kontaktede Anita Cordes, havde vi brug for at få klarlagt, hvordan vi bedst muligt kunne optimere vores hjemmeside. Både med hensyn til indhold og billeder. 

Anita har redigeret teksterne på hele vores hjemmeside, så de nu fremstår i et sprog, der både er personligt og direkte, men også med stor respekt for vores ønske om en bestemt stil og tone. Trænger du til at få givet din hjemmeside et professionelt løft, vil vi varmt anbefale dig at kontakte Anita.
Steffen Løvkjær
Historic Talks

Scenarie 2: Du har behov for en helt ny hjemmeside

Det kan enten skyldes, at du ikke har en hjemmeside endnu. Eller at den, du har, fx er gammel og måske er lavet i et tema/design, der er svært at arbejde med. Er det tilfældet, kan det ofte ikke betale sig at fylde ”ny vin på gamle flasker”.

At få lavet en helt ny hjemmeside er et stort arbejde, og der er et hav af ting, du skal tage stilling til for at få det resultat, du ønsker.

Derfor kan det være en stor fordel for dig at bruge mig som din tovholder. Jeg sørger for, at du ikke glemmer noget og er med dig i hele processen.


Hvis du ikke selv ønsker at have kontakten til en web designer, kan jeg også aflaste dig her.


Jeg har bla. hjulpet Karsten Kristensen med at få lavet en helt ny hjemmeside til hans firma, Body Company. Du kan se resultatet her.

Skal du også bruge en web designer?

Med mindre du er virkelig god til WordPress eller et andet CMS-system (det din hjemmeside bliver bygget op i), vil jeg anbefale dig at bruge en professionel web designer.

Når jeg har kunder, der skal have lavet en ny hjemmeside, arbejder jeg sammen med web designer og grafiker Tine Appel fra Appel Design.

Tines rolle er at stå for alt, der har med designet og opsætning af din hjemmeside i WordPress at gøre. Hun er rigtig skrap til al teknikken og god til at forklare det, så det er til at forstå for os andre.

Jeg tager mig af at skrive de gode SEO-venlige tekster til din hjemmeside. Dem der gør, at du får lettere ved at blive fundet på Google, og du får dit budskab bedre frem til dine læsere og potentielle kunder.

Da jeg skulle have ny hjemmeside, valgte jeg naturligvis Tine til at stå for designet. Jeg har dog selv bygget siderne op og lagt indhold og billeder på, da jeg har arbejdet i WordPress i flere år.

Nedenfor kan du se eksempler på et par af de opgaver, Tine og jeg har haft sammen.

Tandklinikken Mariager

Et af vores fælles projekter har været at lave en helt ny hjemmeside til tandlæge Pia Strabo, der ejer Tandklinikken Mariager. 


Pia fandt mig via vores fælles netværk, og vi har hele vejen gennem projektet haft et super godt samarbejde alle tre.


Det fortsætter stadig med løbende opdateringer af hjemmesiden med nyt indhold i form af blogindlæg, billeder og nyheder fra klinikken.

Jeg vil gerne sige tusind tak for samarbejdet, for produktet, som jeg blev helt høj over, da jeg kunne se det komme i hus. Jeg og mit personale skulle være stolte, tilfredse og kunne genkende os selv og stå inde for alt. Så forventningerne var høje. Ja, de blev indfriet… Tak.
Pia Strabo, Tandklinikken Mariager

Pia har skrevet en meget fin og personlig beretning om hele processen udover disse flotte ord. Vil du læse den i sin fulde længde, kan du gøre det her.

Henriethe Larsen - Spirituel rådgiver

Nogle gange kan et projekt virke totalt uoverskueligt. Sådan havde en af mine gode kunder, Henriethe Larsen det, da hun kontaktede mig.


Henriethe ville gerne have forbedret teksterne på sin hjemmeside. Så det fik hun.


Men hjemmesiden var mildest talt i en sørgelig forfatning, så vi endte med at få Tine til at designe en helt ny i WordPress. 

Jeg har fået den bedste hjælp og støtte hos Anita fra start til slut. Med Anitas hjælp og kyndige vejledning har jeg nu en hjemmeside, jeg er stolt af at vise frem. Under processen har jeg jublet og følt en dyb indre glæde. Ene og alene fordi jeg vidste, at jeg var i trygge hænder.

Min nye hjemmeside viser virkelig, hvem jeg er, hvad jeg kan og står for. Og glæden bliver endnu større for hver gang, mine klienter melder tilbage, at det er en smuk og overskuelig hjemmeside, jeg har fået lavet. 

Har du brug for hjælp til dine tekster eller din hjemmeside, vil jeg klart anbefale dig at kontakte Anita.
Atter engang 1000 tak Anita
Henriethe Larsen

Få 15 min. gratis rådgivning om din hjemmeside

Du er altid velkommen til at booke 15 min. i min kalender. Når du har gjort det, tager vi en uforpligtende snak om dit behov. Hvad enten det er at få gjort din nuværende hjemmeside endnu bedre eller at få lavet en helt ny.

Et par gode råd

Jeg vil anbefale dig ikke at lade dig friste af de web designere, der lover, at de kan lave din hjemmeside meget billigt (til fx 2000 kr. eller mindre). Det ender i de fleste tilfælde med at blive langt dyrere, så se dig godt for.

Der er også firmaer, der laver din hjemmeside for dig, men hvor du skal betale et fast månedligt beløb. Her lejer du så at sige kun din hjemmeside, og det kan blive dyrt på lang sigt. Du kan også komme ud for, at vil du en dag flytte din hjemmeside, kan du ikke få indholdet med. Det betyder, at du vil skulle starte forfra.

Blogindlæg om online marketing

Jeg skriver jævnligt blogindlæg om emner som 

hjemmesider, Facebook, nyhedsbreve, tekster m.m.


Så hvis du er nysgerrig efter at blive klogere på de områder, vil jeg opfordre dig til at følge med i mine blogindlæg.

 

Læs blogindlæggene her

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial