Om Anita Cordes - når din marketing skal give mening

Hej, jeg hedder Anita


Jeg har været selvstændig marketingnørd og business mentor siden 2014 og har i den periode lært (nogle gange på den hårde måde), hvad det vil sige hele tiden at skulle skaffe nye kunder.


For de kommer ikke ved, at du bare sætter et skilt på døren med ”kom og køb”.


Den viden og mine over 20-års marketingerfaring bruger jeg til at hjælpe dig med at få et mere stabilt flow af kunder i din forretning.

Din marketing skal give mening

Gør den ikke det, har det ingen værdi for hverken dig eller dine kunder, og du risikerer at spilde en masse tid og penge.

Jeg kan hjælpe dig med at løse lige præcis den marketingudfordring, du står med. Det kan jeg, fordi jeg sætter mig grundigt ind i, hvad din passion er, og hvad din forretning står for.

Det betyder, at den løsning, der passer til dig, sandsynligvis ikke passer til en anden. Og det er sådan, det skal være. Det er dit behov, jeg skal opfylde - og ikke alle andres.

Sådan kan vi samarbejde 

Mulighed 1:

Du har behov for løbende at få sparring og hjælp til at styrke din marketingindsats. Du bruger mig som din faste samarbejdspartner. Sammen definerer vi, hvilke dine marketingopgaver du har brug for at få løst.

Det er helt op til dig, om du gerne selv vil lave alle opgaverne med mig på sidelinjen, hvor du hele tiden kan få min feedback og coaching. Eller du hellere vil outsource alle eller nogle af opgaverne til mig, så du får frigivet tid til andre opgaver i din forretning.

Mulighed 2:

Du har kun en enkelt opgave, du skal have hjælp til. Opgaven er klart afgrænset, og jeg kan hurtigt løse den for dig. Det betyder, at du ikke skal bruge en masse tid, men er hurtigt videre til dit næste projekt.

Får du senere behov for at få løst en ny marketingopgave, kender du mig allerede og skal ikke ud og afsøge markedet igen.

Uanset hvilken mulighed du foretrækker, arbejder vi efter det samme mål: At du via din marketingindsats får flere kunder i din forretning. Så din marketing giver mening.

Skal jeg hjælpe dig med at løfte din online marketingindsats
til et højere niveau, så du får flere kunder?

Få 15 min. gratis rådgivning

Du er altid velkommen til at booke 15 min. hos mig. Det er helt uforpligtende, og på den tid kan vi få afklaret, hvad du har brug for hjælp til, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, og om vi er et godt match.

Det her er min historie

Før den 20. juni 2011 havde jeg et ret travlt arbejdsliv, hvor jeg kørte derudaf i fuld fart med mange, lange arbejdsdage.

Jeg havde flere spændende jobs som både marketingchef og brand manager i forskellige virksomheder. Men jeg var også begrænset af, at andre besluttede, hvad min tid skulle bruges på.

Jeg var på mange måder glad for mit liv, men havde også længe haft et voksende ønske om at ændre på min situation og leve på en helt anden måde. Hvor jeg var min egen chef og den, der besluttede, hvad jeg skulle arbejde med og hvornår.

Den 20. juni 2011 ændrede mit liv sig markant.

Den mandag formiddag sad min mand og jeg i et lille, steghedt værelse på et børnehjem i et fattigt område af Mumbai i Indien.


Vi havde næste ikke sovet om natten, så fulde af forventning og med sommerfugle i maven var vi. For vi vidste begge, at om lidt ville vores liv aldrig blive det samme igen.


Ud gennem den åbne dør kunne vi se en trappe, som vi stirrede intenst på. Efter meget lang ventetid kom der først et par bittesmå brune fødder, ben, krop og til sidst et par smukke brune øjne ned ad trappen.


Vores datter: Victoria Suguna på 1 år og 9 måneder.

Pludselig var jeg mor – uden at have været gravid. Og selvom vi havde vidst i flere måneder, at vi skulle til Indien, var det alligevel en stor og brat omvæltning. At blive mor og blive en hel familie gjorde, at jeg valgte at stå af karriereræset, da jeg havde været tilbage i mit job i et halvt år.

Hvorfor? Fordi jeg efter at have været på orlov i et lille års tid med Victoria havde opdaget, at arbejdet ikke længere var det vigtigste. Jeg ville have mere tid med min familie, og jeg ville have mere frihed til selv at bestemme, hvad jeg ville bruge min tid på. 

Derfor sagde jeg op, brugte tid på at finde mig selv endnu mere som mor, spare op, udvide mit netværk og tage nogle relevante kurser, så jeg kunne blive endnu skarpere til online marketing.

Og det lagde jeg til alle de års marketingerfaring, jeg allerede havde.

August 2014 sprang jeg ud som selvstændig på fuldtid fra dag et 

Ja, der har været tidspunkter, hvor det har været svært, og de første par år overvejede jeg at lukke indtil flere gange, fordi jeg ikke havde kunder nok. Men hver gang jeg kigger på Victoria, ved jeg, at jeg har taget den helt rigtige beslutning.

De sidste år har lært mig, at det, at ønske og håbe på noget sker, langt fra er nok for at skabe en succesfuld forretning. Mine resultater er kommet, fordi jeg stædigt uge efter uge, måned efter måned fortsatte med at dele ud af min viden inden for online marketing.

For mig er der kun én vej, og det er fremad. Fordi mit liv med Victoria og min mand kun sker én gang.

Mit motto har i mange år været:

”Du får måske aldrig at vide, hvilke resultater der kommer af din indsats.
Men hvis du ikke gør noget, vil der ikke være noget resultat.”

Mahatma Gandhi

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial