SEO-tekster, der virker på Google | Brug Anita Cordes

Har du brug for nogle skarpe SEO-tekster?

Jeg kan hjælpe dig med at skrive gode SEO-tekster, så du bliver fundet på Google. Teksterne på din hjemmeside eller webshop skal have de rigtige søgeord. Ellers kan Google ikke finde frem til dig.

Måske har du allerede en hjemmeside, men er ikke tilfreds med trafikken, det vil sige antallet af besøgende, og du får ikke kunder nok.

En mulighed er, at dine tekster ikke er SEO-venlige, eller at dine søgeord ikke er lagt korrekt ind på din hjemmeside.

Det kan også skyldes, at de søgeord du bruger nu, ikke er de ord, folk søger på. Derfor er det vigtigt løbende at tjekke, om dine søgeord er korrekte og opdaterede.

Skriv læsevenlige og præcise SEO-tekster


Du gør det garanteret selv. Skimmer teksten, når du besøger en hjemmeside. Det er nemlig de færreste, der har tid til at læse alt minutiøst igennem. 

Derfor er det vigtigt, at du skriver så kort og præcist som muligt, samtidig med at du får brugt dine søgeord rigtigt.


Det betyder:


  • Skriv korte sætninger og brug korte afsnit
  • Kom til sagen hurtigt
  • Undgå for mange kommaer
  • Glem citationstegn

Det er også godt at undgå passiv tid: F.eks.: Der bruges meget tid på at læse lange tekster. Skriv i stedet: Det tager meget tid at læse lange tekster.

Tænk på, at du gerne vil have dit budskab frem. Det får du ved at skrive gode SEO-tekster, så dine kunder hurtigt finder frem til din hjemmeside eller webshop.

Jeg havde brug for ’andre øjne’ til at gennemgå nogle af siderne på min hjemmeside. Ofte stirrer man sig blind på sine egne formuleringer og ser ikke de lavt hængende frugter som fx at bryde teksten op i mindre afsnit med mere luft, omformulere en tekst til andre og mere forståelige sætninger samt indsætte overskrifter, der er mere sigende og SEO-venlige.

Det kan være en god idé at få en anden person til at gennemgå sin hjemmeside og finde frem til andre sprogtermer, end dem man selv lige finder logiske. Dette mestrer Anita til fulde, og hun har samtidig også visuel sans og kan se gode farvesammensætninger.
Connie Spangenberg, Festivitas

Skal du bruge en tekstforfatter?


Jeg skriver tekster for rigtigt mange af mine kunder. Og ikke kun til hjemmesider, men også til nyhedsbreve, blogindlæg, Facebook opslag/annoncer osv.


Læs mere om hvordan jeg hjælpe dig som tekstforfatter.

Blogindlæg om online marketing

Vil du gerne blive klogere på hele online marketing verdenen, så følg med i mine blogindlæg.


I dem skriver jeg jævnligt om emner inden for hjemmesider, Facebook, nyhedsbreve, tekster m.m.


Læs blogindlæggene her

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4​
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710 ​
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial