Kurser og foredrag

På denne side finder du information om de kurser, foredrag og workshops, jeg udbyder inden for online marketing og sociale medier.

Har du spørgsmål til eller vil du vide mere om mine kurser, workshops eller foredrag så send mig en mail på marketing@anitacordes.dk og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Online kursus – Sådan laver du en killer salgskampagne

Dette er kurset for dig, der ønsker at komme helt i mål med din næste online salgskampagne. Uden hverken at miste overblikket eller komme bagud i forhold til din tidsplan.

Kurset består af 5 enkle og overskuelige trin, hvor du både kommer rigtigt fra start, men også får gennemført din salgskampagne til tiden.

Læs alt om kurset her >>>


Online kursus – Hemmeligheden bag succes på Facebook

Kurset er lukket for tilmelding

Skriv dig op og få besked, når jeg åbner for tilmelding til kurset

Kurset er for dig, der gerne vil have flere kunder ved at bruge Facebook som marketingkanal. Og du ønsker at lære, hvordan du får succes med både dine gratis opslag og din annoncering.

Det er både ideelt for dig, som er relativt nystartet og endnu ikke kender alle Facebooks mange funktioner. Eller dig, som har prøvet dig frem på Facebook i et stykke tid, men synes, det er svært at vide, hvad du præcist skal gøre, så det virker for din forretning.

Kurset er et selvstudie, hvor du ser de forskellige lektioner og videoer i dit eget tempo, når det passer dig. I vores lukkede Facebook-gruppe kan du stille spørgsmål, få feedback og sparre med mig og de andre deltagere.


Facebook workshops – både for begyndere og mere øvede

Foretrækker du at lære, hvordan du får meget bedre resultater på Facebook (både dine gratis opslag og annoncering) på en fysisk workshop? Hvor der er afsat god tid til, at du arbejder med dit eget, og jeg giver dig direkte feedback og sparring?

Så er en workshop noget for dig. Der er kun plads til 6 deltagere på hvert hold, så du får så meget udbytte af dagen som muligt. Mine workshops bliver afholdt på et centralt kursussted i København og er med fuld forplejning dagen igennem.


Gratis foredrag for erhvervsnetværk og virksomheder på Sjælland

Jeg holder jævnligt foredraget “Sådan får din virksomhed meget mere synlighed på Facebook og LinkedIn”. Foredraget varer 2 timer inkl. pause, og det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

Er du medlem af et erhvervsnetværk, og kan du samle min. 10 og max. 30 mennesker kommer jeg gerne ud og holder foredraget for jer. Det er gratis at deltage i.

Det samme gælder, hvis du arbejder i en virksomhed, hvor I ønsker at få mere fokus på, hvordan I kan få meget mere ud af at bruge Facebook og LinkedIn som en del af jeres marketingstrategi.

“Jeg har haft fornøjelsen af at høre Anita Cordes holde foredrag om sociale medier, primært Facebook og LinkedIn. Det var et rigtig godt indlæg, hvor jeg fik fyldt mere viden på det, jeg vidste i forvejen om, hvordan Facebook og LinkedIn kan anvendes til markedsføring af min konsulentvirksomhed.

Specielt hæftede jeg mig ved, at Anita kunne give mig ny viden om, hvordan medierne anvender deres algoritmer, og hvad jeg kan gøre for at få opslag ud til de rette modtagere, og dermed kan jeg komme frem til de beslutningstagere,  jeg gerne vil i dialog med.

Hvis du eller din erhvervsforening tænker på at få sat online markedsføring på agendaen, vil jeg anbefale dig at tage en dialog med Anita vedrørende at få et indspark til, hvad den enkelte af jer kan gøre for at komme tættere på jeres kunder.”
René Nørbjerg, RNConsulting – Medlem af Hørsholm Erhvervsnetværk

“Efter at have været på Anitas Cordes’ foredrag “Sådan får din virksomhed meget mere synlighed på Facebook og LinkedIn” er der helt klart ting, jeg kan blive bedre til på min professionelle Facebook-side. Anita deler gavmildt ud af fif og gode råd på en faglig, brugbar og motiverende måde og møder sit publikum i øjenhøjde og professionelt. Kan anbefale foredraget til andre.”
Susanne Veistrup, Veistrup & Co.

Lyder det som noget, du er interesseret i? Kontakt mig uforpligtende og hør nærmere. Send en mail til mig på marketing@anitacordes.dk og jeg vender tilbage hurtigst muligt.


Hvem underviser dig?

Det gør jeg, Anita Cordes – marketing med mening. Udover at hjælpe mine kunder med deres online marketing arbejder jeg dagligt med især Facebook – både for de af mine kunder, hvor jeg styrer, planlægger og skriver deres Facebook-opslag og kører deres annoncekampagner.

Foredrag med Anita Cordes - marketing med mening

Men også i min egen virksomhed, som aldrig ville være, hvor den er i dag, hvis jeg ikke havde brugt Facebook og LinkedIn til at markedsføre min virksomhed.

Jeg har undervist et stort antal mennesker i brugen af Facebook, både på 1:1 niveau men også på fysiske kurser og via mit online kursus.