Kurser og foredrag | Deltag på Anita Cordes' events

Vil du gerne dygtiggøre dig inden for online marketing?

Så du både udvikler dig selv, men også lærer at tiltrække endnu flere kunder til din forretning. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

På denne side finder du information om de kurser, workshops og foredrag, jeg løbende afholder inden for online marketing og Facebook.

Her kan du også læse om mine onlinekurser, hvor du ikke behøver møde op nogen steder, men kan tage dem i dit eget tempo, når det passer dig. Du får adgang til alt indholdet i kurserne med det samme.

Har du spørgsmål til eller vil du vide mere om mine kurser, workshops eller foredrag så send mig en mail på marketing@anitacordes.dk og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Onlinekurser

Hemmeligheden bag succes på Facebook

Kurset er ideelt, hvis du ønsker at lære, hvordan du får succes med både dine gratis opslag og din annoncering. Det er både for dig, som er relativt nystartet og ikke kender alle Facebooks mange funktioner. Og for dig, som har prøvet dig frem, men er i tvivl om, hvad du præcist skal gøre, så det virker for din forretning. Læs mere om kurset her >>>

Sådan sætter du nemt din Facebook-annonce op på under 1 time

Få 3 videoer fra onlinekurset "Hemmeligheden bag succes på Facebook" til kun 399 kr. + moms. Dette kan du, når du har taget kurset:
Oprette de specifikke målgrupper, du skal bruge til dine annoncer.
- Selv sætte dine annoncer op på Facebook, så du ikke behøver købe dig hjælp til det.
- Tjekke at dine annoncer virker/konverterer, så du ikke spilder dine penge. Læs mere om kurset her >>>

Sådan laver du en killer salgskampagne

Dette er kurset for dig, der ønsker at komme helt i mål med din næste online salgskampagne. Uden hverken at miste overblikket eller komme bagud i forhold til din tidsplan. Kurset består af 5 enkle og overskuelige trin, hvor du både kommer rigtigt fra start, men også får gennemført din salgskampagne til tiden. Læs mere om kurset her >>>


Facebook workshops 


Foretrækker du at lære, hvordan du får meget bedre resultater på Facebook (både via dine gratis opslag og annoncering) på en fysisk workshop? Hvor der er afsat god tid til, at du arbejder med dit eget, og jeg giver dig direkte feedback og sparring i løbet af dagen?


Så er en workshop noget for dig. Der er kun plads til 8 deltagere på hvert hold, så du får så meget udbytte af dagen som muligt. Mine workshops bliver afholdt på et centralt kursussted i København og er med fuld forplejning dagen igennem.


Gratis foredrag for erhvervsnetværk og virksomheder på Sjælland

Jeg holder jævnligt foredraget “Sådan får din virksomhed meget mere synlighed på Facebook og LinkedIn”. Foredraget varer 2 timer inkl. pause, og det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

Er du medlem af et erhvervsnetværk, og kan du samle mellem 10-30 mennesker, kommer jeg gerne ud og holder foredraget for jer. 

Det samme gælder, hvis du arbejder i en virksomhed, hvor I ønsker at få mere fokus på, hvordan I kan få meget mere ud af at bruge Facebook og LinkedIn som en del af jeres marketingstrategi.

Lyder det som noget, du er interesseret i? Kontakt mig uforpligtende og hør nærmere. Send en mail til mig på marketing@anitacordes.dk og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Jeg har haft fornøjelsen af at høre Anita Cordes holde foredrag om sociale medier, primært Facebook og LinkedIn. Det var et rigtig godt indlæg, hvor jeg fik fyldt mere viden på det, jeg vidste i forvejen om, hvordan Facebook og LinkedIn kan anvendes til markedsføring af min konsulentvirksomhed. 

Specielt hæftede jeg mig ved, at Anita kunne give mig ny viden om, hvordan medierne anvender deres algoritmer, og hvad jeg kan gøre for at få opslag ud til de rette modtagere, og dermed kan jeg komme frem til de beslutningstagere,  jeg gerne vil i dialog med.

Hvis du eller din erhvervsforening tænker på at få sat online markedsføring på agendaen, vil jeg anbefale dig at tage en dialog med Anita vedrørende at få et indspark til, hvad den enkelte af jer kan gøre for at komme tættere på jeres kunder.
René Nørbjerg, RNConsulting – Medlem af Hørsholm Erhvervsnetværk

 Efter at have været på Anitas Cordes’ foredrag “Sådan får din virksomhed meget mere synlighed på Facebook og LinkedIn” er der helt klart ting, jeg kan blive bedre til på min professionelle Facebook-side. 

Anita deler gavmildt ud af fif og gode råd på en faglig, brugbar og motiverende måde og møder sit publikum i øjenhøjde og professionelt. Kan anbefale foredraget til andre.
Susanne Veistrup, Veistrup & Co.

Hvem underviser dig?

Det gør jeg, Anita Cordes. 


Udover at hjælpe mine kunder med deres online marketing arbejder jeg med Facebook hver dag. 


Både for de kunder, hvor jeg skriver deres Facebook-opslag og kører deres annoncekampagner, men også i min egen forretning.


Jeg har undervist hundredvis af mennesker i brugen af Facebook på 1:1 niveau, på fysiske kurser/foredrag og via mit online kursus.

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial