Kurser og foredrag

På denne side finder du information om de kurser, workshops og foredrag, jeg løbende afholder inden for online marketing og sociale medier.

Har du spørgsmål til eller vil du vide mere om mine kurser, workshops eller foredrag så send mig en mail på marketing@anitacordes.dk og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Online kursus – Hemmeligheden bag succes på Facebook

Kurset er målrettet dig, der gerne vil have flere kunder ved at bruge Facebook som marketingkanal. Og du vil gerne lære, hvordan du får succes med både dine gratis opslag og din annoncering.

Kurset er ideelt for dig, som er relativt nystartet og endnu ikke kender alle Facebooks mange funktioner. Eller for dig, som har prøvet dig frem på Facebook i et stykke tid, men synes, det er svært at vide, hvad du præcist skal gøre, så det virker for din forretning.

Kurset er et selvstudie, hvor du ser de forskellige lektioner og videoer i dit eget tempo, når det passer dig. I den lukkede Facebook-gruppe kan du stille spørgsmål, få svar og sparre med mig og de andre deltagere.

Der er kun adgang til kurset nogle gange om året.

Tilmeldingen til næste kursus er åben fra den 25/3 til og med 2/4-2019 

Online kursus "Hemmeligheden bag succes på Facebook"

Facebook workshops

Foretrækker du at lære, hvordan du bruger Facebook (både dine gratis opslag og annoncering) på en fysisk workshop? Hvor der er afsat god tid til, at du arbejder med dit eget, og jeg giver dig direkte feedback og sparring?

Så er en workshop noget for dig. Der er kun plads til 5 deltagere på hvert hold, så du får så meget udbytte af dagen som muligt. Workshops’ene bliver afholdt på et centralt kursussted i København og er med fuld forplejning dagen igennem.

Jeg afholder to Facebook-workshops på forskelligt niveau, så du kan finde det, der passer til dit behov: For dig, der er helt ny på Facebook og for dig, der er mere øvet og gerne vil lære de mere avancerede teknikker.

Fordi holdene er så små, afsætter jeg to datoer til hver workshop. De næste workshops afholdes i maj måned. Præcise datoer følger.

Tilmelding til næste workshops åbner i april 2019 

 

Gratis foredrag for erhvervsnetværk og virksomheder på Sjælland

Jeg holder jævnligt foredraget “Sådan får din virksomhed meget mere synlighed på Facebook og LinkedIn”. Foredraget varer 2 timer inkl. pause, og det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

Er du medlem af et erhvervsnetværk, og kan du samle min. 10 og max. 30 mennesker til et gå-hjem-møde, kommer jeg gerne ud og holder foredraget for jer. Det er gratis at deltage i.

Det samme gælder, hvis du arbejder i en virksomhed, hvor I ønsker at få mere fokus på, hvordan I kan få meget mere ud af at bruge Facebook og LinkedIn.

“Jeg har for nyligt haft fornøjelsen af at høre Anita Cordes holde foredrag om sociale medier, primært Facebook og LinkedIn. Det var et rigtig godt indlæg, hvor jeg fik fyldt mere viden på det, jeg vidste i forvejen om, hvordan Facebook og LinkedIn kan anvendes til markedsføring af min konsulentvirksomhed.

Specielt hæftede jeg mig ved, at Anita kunne give mig ny viden om, hvordan medierne anvender deres algoritmer, og hvad jeg kan gøre for at få opslag ud til de rette modtagere, og dermed kan jeg komme frem til de beslutningstagere,  jeg gerne vil i dialog med.

Hvis du eller din erhvervsforening tænker på at få sat online markedsføring på agendaen, vil jeg anbefale dig at tage en dialog med Anita vedrørende at få et indspark til, hvad den enkelte af jer kan gøre for at komme tættere på jeres kunder.”
René Nørbjerg, RNConsulting – Medlem af Hørsholm Erhvervsnetværk

“Efter 1,5 time til Anitas Cordes foredrag “Sådan får din virksomhed meget mere synlighed på Facebook og LinkedIn” er der helt klart ting, jeg kan blive bedre til på min professionelle FB-side. Anita deler gavmildt ud af fif og gode råd på en faglig, brugbar og motiverende måde og møder sit publikum i øjenhøjde og professionelt. Kan anbefale foredraget til andre.”
Susanne Veistrup, Veistrup & Co.

Kontakt mig uforpligtende og hør nærmere. Send en mail til mig på marketing@anitacordes.dk og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Hvem underviser dig?

Det gør jeg, Anita Cordes – marketing med mening. Udover at hjælpe mine kunder med deres online marketing arbejder jeg dagligt med Facebook – både for de af mine kunder, hvor jeg styrer, planlægger og skriver deres Facebook-opslag og kører deres annoncekampagner.

Foredrag med Anita Cordes - marketing med mening

Men også i min egen virksomhed, som aldrig ville være, hvor den er i dag, hvis jeg ikke havde brugt Facebook til at markedsføre min virksomhed.

Jeg har undervist et stort antal mennesker i brugen af Facebook, både på 1:1 niveau men også på fysiske kurser og via online kurser.