Kurser og foredrag

Deltag i spændende kurser og foredrag

Her finder du information om de kurser og foredrag, jeg løbende afholder inden for online marketing, herunder sociale medier.

Online kurser

Mit online kursus “Hemmeligheden bag succes på Facebook” er målrettet dig, der gerne vil have meget mere ud af din forretning på Facebook. Så du får meget mere succes med både dine gratis opslag og din annoncering.

Læs alt om kurset, indhold, pris, udtalelser fra kursister mm. her >

Online kursus "Hemmeligheden bag succes på Facebook"

Gratis foredrag for erhvervsnetværk og virksomheder på Sjælland

Jeg holder jævnligt foredraget “Sådan får din virksomhed meget mere synlighed på Facebook og LinkedIn”. Foredraget varer 2 timer inkl. pause, og det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

Er du medlem af et erhvervsnetværk, og kan du samle min. 10 og max. 30 mennesker til et gå-hjem-møde, kommer jeg gerne ud og holder foredraget for jer. Det er gratis at deltage i.

Det samme gælder, hvis du arbejder i en virksomhed, hvor I ønsker at få mere fokus på, hvordan I kan få meget mere ud af at bruge Facebook og LinkedIn.

“Jeg har for nyligt haft fornøjelsen af at høre Anita Cordes holde foredrag om sociale medier, primært Facebook og LinkedIn. Det var et rigtig godt indlæg, hvor jeg fik fyldt mere viden på det, jeg vidste i forvejen om, hvordan Facebook og LinkedIn kan anvendes til markedsføring af min konsulentvirksomhed.

Specielt hæftede jeg mig ved, at Anita kunne give mig ny viden om, hvordan medierne anvender deres algoritmer, og hvad jeg kan gøre for at få opslag ud til de rette modtagere, og dermed kan jeg komme frem til de beslutningstagere,  jeg gerne vil i dialog med.

Hvis du eller din erhvervsforening tænker på at få sat online markedsføring på agendaen, vil jeg anbefale dig at tage en dialog med Anita vedrørende at få et indspark til, hvad den enkelte af jer kan gøre for at komme tættere på jeres kunder.”
René Nørbjerg, RNConsulting – Medlem af Hørsholm Erhvervsnetværk

“Efter 1,5 time til Anitas Cordes foredrag “Sådan får din virksomhed meget mere synlighed på Facebook og LinkedIn” er der helt klart ting, jeg kan blive bedre til på min professionelle FB-side. Anita deler gavmildt ud af fif og gode råd på en faglig, brugbar og motiverende måde og møder sit publikum i øjenhøjde og professionelt. Kan anbefale foredraget til andre.”
Susanne Veistrup, Veistrup & Co.

Kontakt mig uforpligtende og hør nærmere. Send en mail til mig på marketing@anitacordes.dk og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Fysiske kurser og workshops

Der er endnu ikke planlagt datoer for fysiske kurser og workshops, men jeg opdaterer siden, så snart det sker.

Hvem skal undervise dig?

Det skal jeg, Anita Cordes – marketing med mening. Udover at hjælpe mine kunder med deres online marketing arbejder jeg dagligt med Facebook – både for de af mine kunder, hvor jeg styrer, planlægger og skriver deres Facebook-opslag og kører deres annoncekampagner.

Foredrag med Anita Cordes - marketing med mening

Men også i min egen virksomhed, som aldrig ville være, hvor den er i dag, hvis jeg ikke havde brugt Facebook til at markedsføre min virksomhed.

Jeg har undervist et stort antal mennesker i brugen af Facebook, både på 1:1 niveau men også på fysiske kurser og via online kurser.