Samarbejdspartnere | Anita Cordes

Når du har brug for en ekstra hånd

Lad mig slå en ting fast: Når du bruger mig som din marketingkonsulent, har du kun én kontaktperson. Det er en klar fordel for dig og sparer dig for en masse tid.

Jeg løser som oftest marketingopgaverne for mine kunder alene, men jeg er hverken grafiker, web designer eller ejer af et trykkeri.

Derfor har jeg et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere, som jeg bruger ved behov, og som jeg kan stå inde for.

Mine samarbejdspartnere er:

  • grafikere
  • web designere
  • trykkerier
  • fotografer
  • korrekturlæsere
  • oversættere

På den måde har jeg altid let adgang til at kunne levere den mest optimale løsning af dine marketingopgaver.

Skal du have en ny hjemmeside?

Når du står for at skulle have lavet en helt ny hjemmeside, kan det nemt virke som et stort og uoverskueligt arbejde. Og der er "en million ting", du skal huske på og tage stilling til for at få det resultat, du ønsker.

Jeg arbejder sammen med web designer og grafiker Tine Appel fra Appel Design, når jeg har kunder, der skal have lavet nye hjemmesider.

Læs mere her og book en gratis samtale, hvis du overvejer at få en ny hjemmeside

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4​
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710 ​
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial