Facebook | Sådan får du et mere stabilt kunde flow | Anita Cordes

Sådan lærer du at mestre Facebook og får din værktøjskasse fyldt op med de rigtige redskaber

Facebook er kendt for ofte at ændre regler, algoritmer osv. og derfor kan det være svært for dig at følge med i udviklingen. Jeg arbejder med Facebook hver dag og kan hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Måske har du en Facebook-side, men er frustreret over, at den ikke giver dig de resultater, du ønsker.

Det kan også være, du har svært ved at finde rundt i annonceadministratoren, når du skal sætte en annonce op, og have lavet de rigtige målgrupper. Eller det kan være teknikken, der spænder ben for dig, så du opgiver på halvvejen.

Griber du ikke Facebook rigtigt an, risikerer du både at spilde en masse tid og ikke mindst penge. Det vil jeg gerne hjælpe dig med at undgå. Så du får et langt bedre kunde flow.

Lyder det bekendt?

Så er du landet det helt rigtige sted. 


Facebook er en af mine kernekompetencer, og jeg arbejder med mediet hver eneste dag.


Både for mange af mine kunder, når jeg hjælper dem, men også i min egen forretning, hvor Facebook er en uundværlig marketingkanal.


Få 15 min. gratis rådgivning >>>

Vi havde brug for øget synliggørelse på de sociale medier og havde fået Anita Cordes varmt anbefalet. Anita har hjulpet os de sidste tre år med stor viden om specielt de tekniske sider af Facebook, og hvorledes dynamikkerne virker. Foruden altid hurtige svar på mail er vores jævnlige møder altid gennemført velforberedt og med en klar fornemmelse for vores behov.

 Anitas viden samt faglige og menneskelige overskud har været en stor hjælp på et område, hvor vi til fulde har haft brug for hjælp - og fået det.
Steffen Løvkjær, Historic Talks

Jeg kan hjælpe dig med følgende, så du får meget mere succes på Facebook

  • At få lavet en brugbar og overskuelig plan, så både får et fantastisk overblik, sparer tid og ikke mindst opdager, hvor nemt det er genbruge materiale. 
  • At give dig sparring og feedback på dine annoncer, hvis de ikke giver de ønskede resultater. 
  • Sætte dine annoncer op for dig, hvis du helst vil slippe for at bruge annonceadministratoren.
  • Skrive/redigere dine tekster og lave billeder til dine opslag og annoncer.

Jeg har i længere tid brugt Anita til at skrive og sætte mine Facebook-opslag og annoncer op for mig. Tiden er alt for knap, til at jeg selv får det gjort. Anita har desuden lavet en aktivitetsplan med nogle gode forslag til Facebook-opslag, og det giver mig et fint overblik. 
Karsten Kristensen

Sådan kan vi arbejde sammen

Du vælger selv, om du blot ønsker et par timers marketingsparring omkring Facebook. Eller om du vil have et samarbejde med mig på mere fast basis ved at bruge min klippekortordning.

Det kan også være et akut problem, du står med som fx en annonce midt i en kampagne, der ikke konverterer godt nok.

Her kan du booke 1 eller 2 timer, hvor vi på et online Zoom-møde gennemgår, hvordan du kan forbedre den. 

Blogindlæg om Facebook og online marketing

Vil du gerne have en masse gratis tips og forslag til Facebook, vil jeg opfordre dig til at følge med i mine blogindlæg.


Her skriver jeg både om, hvordan du får mere ud af dine gratis opslag, hvad du skal være opmærksom på, når du annoncerer osv.


Jeg blogger også om andre emner inden for online marketing, hjemmesider og tekster.


Læs blogindlæg om Facebook

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial