Ekstern marketing med Anita Cordes - Spar tid og penge

Ekstern marketing er for dig, der ønsker at få frigivet mere tid

Vil du gerne dedikere al din tid til at få din virksomhed til at vokse, så du kan koncentrere dig om dine kunder og dine produkter? Og samtidig holde styr på budgettet, så det ikke løber løbsk?

Det kan du gøre ved at bruge mig som din eksterne marketingkonsulent. Jeg hjælper dig med at få løst de marketingopgaver, du har brug for – uanset om de er små eller store, af kortere eller længere varighed.

Hvad afholder dig fra at få hjælp til din marketing?

Måske har du allerede overvejet at gøre mere ved markedsføringen af din virksomhed. Men du kan ikke overskue, hvor du skal starte, fordi der er så mange veje, der virker til at føre i hver sin retning?


Og hvad koster det af penge, tid og ressourcer? Hvis du er selvstændig eller arbejder i en mindre virksomhed, har du måske allerede tænkt disse tanker.


Men du har alt for travlt med at få solgt dine produkter, skaffe nye kunder og pleje dem, du allerede har. 

Lyder det bekendt? Hvis ja, så er det måske på tide at få hjælp til at få løst dine marketingopgaver på en professionel måde? Vel at mærke uden at behøve at ansætte en marketingmedarbejder på fuld tid.

Dine fordele ved at bruge ekstern marketing

 • Spar penge: Du slipper for at have faste udgifter til løn, pension, feriepenge, kontorplads med udstyr og andre personalegoder til en fastansat medarbejder.
 • Ny tilgang til din marketingindsats: Jeg stiller dybdegående spørgsmål og ser muligheder, som du måske ikke selv kan få øje på.
 • Mere tid: Ved at overlade dine marketingopgaver til mig får du frigjort kostbar tid, som du kan bruge på dine kunder og din virksomhed.
 • Fuld fleksibilitet: Du bestemmer selv, hvor mange timer du har behov for fra opgave til opgave.

Jeg arbejder/har arbejdet for et utal af forskellige virksomheder som ekstern marketingkonsulent. Sådan siger en af dem om vores samarbejde:

Jeg er i gang med at opbygge en ny virksomhed, Body Company, og i den forbindelse har Anita været tovholder på marketingdelen både på hjemmeside og Facebook. Anita har bla. været en uvurderlig hjælp med at skrive tekster til min hjemmeside. Jeg har skrevet en masse stikord ned, og så har hun skrevet teksterne færdige.

Hun er uhyre kompetent og meget hurtig til at opfange den retning, man gerne vil gå i med sit projekt. Samtidig er hun heller ikke bange for at sige sin mening, så hun ikke taler en efter munden, men altid kommer med brugbare input. Anita arbejder meget effektivt med tingene, og jeg føler altid, jeg har fået meget for de timer, som hun har brugt på mit projekt.

Jeg har ikke kun brugt Anita i forbindelse med opstarten af hjemmesiden, men bruger også hendes hjælp til løbende at være tovholder på hele marketingdelen omkring hjemmeside og Facebook. Jeg giver Anita mine varmeste anbefalinger.
Karsten Kristensen, Body Company 

Disse marketingtiltag kan jeg hjælpe dig med

 • Være din sparringspartner, så du får optimeret din marketingindsats.
 • Udarbejde aktivitetsplaner, der giver dig fuldt overblik over, hvornår du skal gøre hvad i din markedsføring.
 • Fra idé til færdig freebie, som giver dig flere tilmeldinger på dit nyhedsbrev.
 • Skrive tekster til din hjemmeside/webshop, så du bliver fundet på Google.
 • Være tovholder og styre hele processen, hvis du skal have en ny hjemmeside/webshop.
 • Skrive og opsætte nyhedsbreve i Mailchimp eller Simplero.
 • Facebook: Få lagt en strategi og/eller få hjælp til at få skrevet tekst til dine annoncer.

Jeg stiller mine mange års erfaring inden for både online og offline marketing til din fulde rådighed. Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomhed og dine produkter, så jeg kan rådgive dig bedst muligt.

Uanset om du har brug for at få løst enkeltstående opgaver eller vil bruge mig på længere sigt, finder vi en løsning, der passer til dit behov.

Skal vi tage en snak? Det koster ikke noget

Første skridt er, at du kontakter mig helt uforpligtende. Og med det mener jeg, at du ikke binder dig til noget som helst – der er ingen skjult agenda!

Vi starter med en gratis indledende snak på 15 minutter, hvor vi taler om hvilke marketingudfordringer, du står med og hvilke marketingtiltag, du har brug for at få hjælp til.

Har din virksomhed i virkeligheden brug for ekstern marketing?

Når jeg taler med mulige kunder, hører jeg ofte mange forskellige indvendinger for, hvorfor de ikke vælger at investere i deres marketingindsats.

 • ”Jeg ved ikke ret meget om marketing, så hvad skal jeg bruge det til?”
 • ”Det har jeg ikke tid til, og det er alt for uoverskueligt at komme i gang med.”
 • ”Det koster sikkert en halv million – det har jeg ikke råd til.”
 • ”Hvordan skal en lille virksomhed som min bruge freebies, nyhedsbreve, blogindlæg og sociale medier?”

Kan du genkende nogle af indvendingerne? Måske skulle du prøve at vende det lidt på hovedet og overveje at bruge ekstern marketing i din virksomhed?

Tænk på hvilken forskel den rigtige marketingindsats kan gøre for din virksomhed.

For hvad nu, hvis du fik flere kunder, solgte flere produkter, fik flere gode referencer…? Så ville din investering hurtigt være tjent ind igen.

Da jeg kontaktede Anita, havde jeg nogle marketingtiltag, jeg gerne ville have igangsat. Selv om jeg kendte teorien omkring udførelsen, var det svært at få det gjort i praksis. Jeg havde en forventning, om at Anita kunne hjælpe med at få sat ord og praktisk handling på nogle af de opgaver, vi gerne selv ville udføre.

Efter en indledende snak fik vi hurtigt løst de første opgaver og desuden defineret, hvor vi kunne have glæde af et fælles fremtidigt samarbejde. Ved at bruge Anita er det blevet muligt at få professionel hjælp til selvhjælp og til et budget, der giver ro og tid til at vokse med opgaverne.

Det er meget motiverende at samarbejde med Anita, der med både faglig og personlig respekt gerne deler ud af sin viden og erfaringer.  Så går du med lignende tanker, kan jeg anbefale dig at tage en snak med Anita.
Rie Juul, Glarmesterfirmaet J. Jensen & Søn

Priser

Du vælger selv, om et klippekort med rabatordning passer dig bedst. Denne løsning bruger langt de fleste af mine kunder. Eller måske foretrækker du, at jeg løser dine marketingopgaver på timebasis.

Læs mere om mine priser her.

Blogindlæg om online marketing

Hvis du er nysgerrig efter at blive klogere på hele online marketing verdenen, så vil jeg opfordre dig til at følge med i mine blogindlæg.


Her skriver jeg om emner inden for hjemmesider, Facebook, nyhedsbreve, tekster m.m.


Læs blogindlæggene her

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial