Referencer

Sådan siger et udpluk af mine kunder

“Søger du en virkelig fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes. 

Jeg havde brug for ’andre øjne’ til at gennemgå nogle af siderne på min hjemmeside. Ofte stirrer man sig blind på sine egne formuleringer og ser ikke de lavthængende frugter som f.eks. at bryde teksten op i mindre afsnit med mere luft, omformulere en tekst til andre og mere forståelige sætninger samt indsætte overskrifter, der er mere sigende (og SEO-venlige).

Det kan være en god idé at få en anden person til at gennemgå sin hjemmeside og finde frem til andre sprogtermer, end dem man selv lige finder logiske. Dette mestrer Anita til fulde, og hun har samtidig også visuel sans og kan se gode farvesammensætninger. 

Ud over en gennemgang af nogle af mine sider har Anita også hjulpet mig med Facebook-annoncer. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvorfor en annonce kan blive afvist af Facebook, og her har Anita stor erfaring inden for Facebooks forunderlige regler.

Jeg fandt Anita via min webdesigner, Tine Appel, og det er jo dejligt at have to stærke personer på hvert sit felt til at gå i helikopter-mode for det overordnede overblik. Du er i trygge hænder hos Anita Cordes.”
Connie Spangenberg, Festivitas
https://festivitas.net/

“Da jeg tog fat i Anita, havde jeg brug for at få min markedsføring på skinner igen. Jeg havde forsømt den, men havde svært ved at komme i gang. Jeg havde taget fat i lidt her og lidt der, men det var ikke effektivt. Jeg havde behov for at få sat system i de ting, jeg skulle gøre.

Desuden var det rart at have en at sparre med om ændringer på min hjemmeside, om brugen af min Facebookside og LinkedIn. Anita er god til at komme med nye input og feedback. Både når det gælder de lidt større linjer i markedsføringen. Men også når det er helt konkret f.eks. stavefejl, at et andet ord vil virke bedre, eller at der skal flyttes rundt på emner. Ting som man let ser sig blind på selv. 

At Anita også er et meget behageligt menneske at tale med, gør det blot endnu bedre, at arbejde sammen med hende. Så har du brug for inspiration eller hjælp til din markedsføring, så tag fat i Anita. Hun kan hjælpe dig.”
Tine Tangdal, Balancepartner
www.balancepartner.dk

“Jeg kontaktede Anita, fordi jeg havde brug for en til at skrive mine opslag på Facebook og mine nyhedsbreve. Tiden er alt for knap, til at jeg selv får det gjort. Anita var hurtig til at lave en aktivitetsplan med nogle gode forslag til Facebook-opslag, og det giver mig et fint overblik.

Det første nyhedsbrev, vi sendte ud, gav en hel masse trafik til vores hjemmeside, så jeg glæder mig til at fortsætte vores samarbejde og få endnu flere kunder til Hannes Herligheder.”
Karsten Kristensen, Hannes Herligheder
www.hannesherligheder.dk

“Jeg “faldt over” Anita gennem et opslag på Facebook for noget tid siden og tog et uforpligtende møde med hende i forbindelse med markedsføring af mine virksomheder, online såvel som offline. Der skulle ikke mere end en halv time til, for at jeg kunne se, at hun er super kompetent og sidder inde med en enorm viden om marketing. Det faldt derfor helt naturligt at indgå et samarbejde med Anita.

Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer – gang på gang! Der er styr på alt, helt ned til den mindste detalje. Formuleringer, metoder, opfølgninger – alt spiller hos Anita. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde.”
Peter Søegaard Skjerning, Skjerning Vininmport
www.skjerningwine.dk

”Da jeg skulle finde ud af, hvem jeg skulle have til at hjælpe mig i Online Haj, så var jeg ikke et sekund i tvivl: Det skulle selvfølgelig være Anita. Anita går til alle opgaverne med stor professionalisme og med en dygtighed der gør, at hjælpen for mig er uvurderlig. Vi har en rigtig god sparring om de forskellige opgaver, og tingene er bare i orden.

Anitas hjælp har givet mig mulighed for at fokusere på andre ting i min virksomhed, som er med til at udvikle mit brand, så det er en super god investering for mig at benytte mig af Anitas hjælp. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Anita.”
Lise Halskov, Online Haj
www.onlinehaj.dk

“Jeg har haft en session med Anita, hvor vi havde 2 timers marketingsparring, og jeg kan kun anbefale det. Jeg fik rigtigt mange gode ideer til, hvordan jeg kan få sparket gang i min markedsføring, og derudover fik jeg lyst til at komme i gang med noget, som indimellem kan være svært for mig, fordi jeg ikke ved, hvor jeg skal ende, og hvor jeg skal begynde.

Anita har givet mig et rigtig godt udgangspunkt, og jeg glæder mig allerede til at sparre med hende igen. Ud over at Anita er dygtig til det, hun gør, er hun en lydhør og behagelig person, som forstår ens behov og hurtigt kommer med forslag til, hvordan de kan blive dækket.”
Tanja Tjerry, Tjerry Korrektur
www.tjerry-korrektur.dk

”Anita Cordes viste på sit kursus ”Hemmeligheden bag succes på Facebook” et stort overblik over de muligheder, du kan bruge til at eksponere din business, men også de faldgruber, du skal være opmærksom på undervejs. Med kyndig vejledning gav hun en professionel og god gennemgang, så det blev forståeligt og brugbart for alle. 

Jeg valgte efterfølgende at booke Anita til en 2-timers sparring, hvor jeg fik uddybet nogle spørgsmål og fik en masse inspirerende input og et væld af idéer til min videre markedsføring. Så hvis du også har svært ved at skabe dig overblikket i marketing vildnæsset, kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at booke en tid hos Anita Cordes.”
Helga Theilgaard
www.helgatheilgaard.

“Anita lavede en meget grundig gennemgang af min hjemmeside. Og bagefter gav det meget bedre mening det hele, og de løse ender, som Anita formåede at samle, gjorde, at det færdige resultat blev meget bedre end ”bare godt nok”. Har du en hjemmeside hvor din mavefornemmelse siger dig, at den ikke er helt færdig? Eller at noget mangler, men du har svært ved selv at se, hvad det er? Så er det værd at få Anita til at gå den igennem. 

Anita får mine bedste anbefalinger – hun er ærlig, knivskarp og rammer lige på kornet – hver gang. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg benytter mig af hendes dygtighed og kompetence.”
Janne Isselin
www.janneisselin.dk

Vil du vide mere om mig?

Kontakt mig for at få gang i en uforpligtende dialog, så vi kan finde ud af, om der er basis for et samarbejde mellem os. Du binder dig ikke til noget. Du kan også sende mig en mail på marketing@anitacordes.dk