Referencer

Læs referencer fra nogle af mine kunder

“Da jeg tog fat i Anita, havde jeg brug for at få min markedsføring på skinner igen. Jeg havde forsømt den, men havde svært ved at komme i gang. Jeg havde taget fat i lidt her og lidt der, men det var ikke effektivt. Jeg havde behov for at få sat system i de ting, jeg skulle gøre. Desuden var det rart at have en at sparre med om ændringer på min hjemmeside, om brugen af min Facebookside og LinkedIn. Anita er god til at komme med nye input og feedback. Både når det gælder de lidt større linjer i markedsføringen. Men også når det er helt konkret f.eks. stavefejl, at et andet ord vil virke bedre, eller at der skal flyttes rundt på emner. Ting som man let ser sig blind på selv. At hun også er et meget behageligt menneske at tale med, gør det blot endnu bedre, at arbejde sammen med hende. Så har du brug for inspiration eller hjælp til din markedsføring, så tag fat i Anita. Hun kan hjælpe dig.”
Tine Tangdal, indehaver af Balancepartner
www.balancepartner.dk

“Jeg “faldt over” Anita gennem et opslag på Facebook for noget tid siden og tog et uforpligtende møde med hende i forbindelse med markedsføring af mine virksomheder, online såvel som offline. Der skulle ikke mere end en halv time til, for at jeg kunne se, at hun er super kompetent og sidder inde med en enorm viden om marketing. Det faldt derfor helt naturligt at indgå et samarbejde med Anita. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer – gang på gang! Der er styr på alt, helt ned til den mindste detalje. Formuleringer, metoder, opfølgninger – alt spiller hos Anita. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde.”
Peter Søegaard Skjerning, indehaver af Skjerning Vininmport
www.skjerningwine.dk

”Da jeg skulle finde ud af, hvem jeg skulle have til at hjælpe mig i Online Haj, så var jeg ikke et sekund i tvivl: Det skulle selvfølgelig være Anita. Anita går til alle opgaverne med stor professionalisme og med en dygtighed der gør, at hjælpen for mig er uvurderlig. Vi har en rigtig god sparring om de forskellige opgaver, og tingene er bare i orden. Anitas hjælp har givet mig mulighed for at fokusere på andre ting i min virksomhed, som er med til at udvikle mit brand, så det er en super god investering for mig at benytte mig af Anitas hjælp. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Anita.”
Lise Halskov, indehaver af Online Haj
www.onlinehaj.dk

”Jeg har i længere tid samarbejdet med Anita Cordes, som har hjulpet mig med værdifuld marketingsparring omkring re-lanceringen af min hjemmeside. Anita har skrevet nogle gode tekster til hjemmesiden, der både er optimeret til kunder og søgemaskiner. Desuden har Anita opsat to automatiserede nyhedsbrevsserier for mig. Begge kampagner er tilrettet forskellige målgrupper, og indholdet i de enkelte mails balancerer fint mellem at være informative og sælgende – lige som jeg ønskede det. Så står du og skal bruge en dygtig, alsidig og meget dedikeret person til at styre din markedsføring, skrive fængslende og sælgende tekster til din hjemmeside eller de gode og spændende nyhedsbreve, så vil jeg klart anbefale Anita Cordes.”
Søren Gitz-Johansen, indehaver af Gitz Design
www.gitz-design.dk

“Jeg har valgt at arbejde sammen med Anita Cordes, fordi jeg synes, at hun har en klar og præcis tilgang til markedsføring. Jeg har aldrig mødt Anita personligt, men vores telefonmøder kombineret med mails fungerer rigtig godt for mig. Jeg kan sidde på mit eget kontor, og efter en kort snak, kan jeg komme videre. Anita er hurtig og skarp til at sætte sig ind i, hvilke udfordringer jeg sidder med, og hun kan formulere budskabet, sådan at det matcher til BÅDE min målgruppe og mig som person. Jeg kan give Anita Cordes mine varmeste anbefalinger – også selv om du ikke bor lige i nærheden af hende”.
Birgitte Feldborg, indehaver af Effektive Arbejdsvaner
www.effektive arbejdsvaner.dk

“Anita Cordes er vores faste, eksterne marketingkonsulent. Vores samarbejde fungerer sådan, at vi diskuterer en aktivitet og i rå træk, hvordan vi kunne tænke os den planlagt og udført. Anita kommer så med tekstoplæg og forslag til udførelse. På den måde får vi det, som vi gerne vil have det bare uden at bruge tiden på det selv. Anita hjælper os med at løse vores online og offline marketingopgaver og har været meget hurtig til at sætte sig ind i vores virksomhed og vores ønsker – det har været som at have en ansat i virksomheden, der bare ikke er der så meget. Anita er meget nem at samarbejde med, lydhør over for vores ønsker, og vi er meget tilfredse med vores samarbejde.”
Birgitte S. Nørgaard, direktør i Joka Packaging
www.joka.dk

“Jeg har haft en session med Anita, hvor vi havde 2 timers marketingsparring, og jeg kan kun anbefale det. Jeg fik rigtigt mange gode ideer til, hvordan jeg kan få sparket gang i min markedsføring, og derudover fik jeg lyst til at komme i gang med noget, som indimellem kan være svært for mig, fordi jeg ikke ved, hvor jeg skal ende, og hvor jeg skal begynde. Anita har givet mig et rigtig godt udgangspunkt, og jeg glæder mig allerede til at sparre med hende igen. Ud over at Anita er dygtig til det, hun gør, er hun en lydhør og behagelig person, som forstår ens behov og hurtigt kommer med forslag til, hvordan de kan blive dækket.”
Tanja Tjerry, indehaver af Tjerry Korrektur
www.tjerry-korrektur.dk

“Tusind tak for en stor oplevelse med marketing-tjekket, der kommer til at ændre min måde at arbejde på i min virksomhed positivt. Sandheden er, at jeg har fået mange konkrete ideer til at stramme op på min marketing. Nu er opgaverne ikke kun blevet mere overskuelige, de efterlader mig også med håb og energi, fordi jeg nu tror på, at de tiltag jeg vælger at bruge tid på, vil gøre mig mere synlig på nettet og øget værdi. Anita er meget grundig og den meget brugbare marketingoversigt, jeg har fået, er et godt værktøj til at fastholde min strategi fremefter.”
Malene Blaabjerg, Master Stylist og indehaver af StyleAdvisor
www.styleadvisor.dk

Vil du vide mere om mig?

Kontakt mig for at få gang i en uforpligtende dialog, så vi kan finde ud af, om der er basis for et samarbejde mellem os. Du binder dig ikke til noget. Du kan også sende mig en mail på marketing@anitacordes.dk eller ringe til mig i 15 min. helt gratis på 4045 5302.