Referencer

Sådan siger et udpluk af mine kunder

”Da vi kontaktede Anita Cordes, havde vi brug for at få klarlagt, hvordan vi bedst muligt kunne optimere vores hjemmeside. Både med hensyn til indhold og billeder.

Anita har redigeret teksterne på hele vores hjemmeside, så de nu fremstår i et sprog, der både er personligt og direkte, men også med stor respekt for vores ønske om en bestemt stil og tone.

Trænger du til at få givet din hjemmeside et professionelt løft, vil vi varmt anbefale dig at kontakte Anita.”
Steffen Løvkjær, Historic Talks
www.historictalks.dk

”Anita er meget dygtig til at hjælpe, guide og vejlede. Det være sig inden for Facebook, nyhedsbreve, hjemmeside og som tekstforfatter, hvis jeg lige står og mangler et opslag, og min egen hjerne er gået i stå.

Anita er vældig inspirerende, god til at opmuntre, hvis man synes det går lidt trægt, og har en engels tålmodighed. Hun er sød, tålmodig og tillidsskabende. Et rigtig dejligt menneske. Har du brug for hjælp til din markedsføring, vil jeg anbefale dig at tage fat i Anita.”
Marianne Løjesbjerg, Klinik Løjesbjerg
www.klinikloejesbjerg.com

”Føler du dig på Herrens Mark, når du skal oprette annoncer på Facebook? Har du brug for et lille lys for enden af tunnelen, når Facebook – igen – har afvist din annonce, som bare skal ud NU?

Så kontakt Anita med det samme, inden du mister modet helt. Hun hjalp mig på ét eneste videomøde, hvor selv jeg forstod, hvad jeg konkret skulle gøre for at komme ud af dødvandet.

Anita gav mig håbet tilbage og vejledte mig konkret i måden at bruge Facebook-annoncer på. Desuden kom hun også med gode forslag til forbedring af min hjemmeside.

Anita er tålmodig, positiv og taler i et sprog, alle kan forstå, så jeg vil helt klart anbefale hende til andre, der bakser med annoncering på Facebook.”
Marie Raes, Maries Mad Mission
www.mariesmadmission.dk

“Søger du en virkelig fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes. 

Jeg havde brug for ’andre øjne’ til at gennemgå nogle af siderne på min hjemmeside. Ofte stirrer man sig blind på sine egne formuleringer og ser ikke de lavthængende frugter som f.eks. at bryde teksten op i mindre afsnit med mere luft, omformulere en tekst til andre og mere forståelige sætninger samt indsætte overskrifter, der er mere sigende (og SEO-venlige).

Det kan være en god idé at få en anden person til at gennemgå sin hjemmeside og finde frem til andre sprogtermer, end dem man selv lige finder logiske. Dette mestrer Anita til fulde, og hun har samtidig også visuel sans og kan se gode farvesammensætninger. 

Ud over en gennemgang af nogle af mine sider har Anita også hjulpet mig med Facebook-annoncer. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvorfor en annonce kan blive afvist af Facebook, og her har Anita stor erfaring inden for Facebooks forunderlige regler.

Jeg fandt Anita via min webdesigner, Tine Appel, og det er jo dejligt at have to stærke personer på hvert sit felt til at gå i helikopter-mode for det overordnede overblik. Du er i trygge hænder hos Anita Cordes.”
Connie Spangenberg, Festivitas
https://festivitas.net/

”Da jeg kontaktede Anita, havde jeg nogle marketingtiltag, jeg gerne ville have igangsat. Selv om jeg kendte teorien omkring udførelsen, var det svært at få det gjort i praksis. Jeg havde en forventning, om at Anita kunne hjælpe med at få sat ord og praktisk handling på nogle af de opgaver, vi gerne selv ville udføre.

Efter en indledende snak fik vi hurtigt løst de første opgaver og desuden defineret, hvor vi kunne have glæde af et fælles fremtidigt samarbejde.

Ved at bruge Anita er det blevet muligt at få professionel hjælp til selvhjælp og til et budget, der giver ro og tid til at vokse med opgaverne.

Det er meget motiverende at samarbejde med Anita, der med både faglig og personlig respekt gerne deler ud af sin viden og erfaringer. Så går du med lignende tanker, kan jeg anbefale dig at tage en snak med Anita.”
Rie Juul, Glarmesterfirmaet J. Jensen & Søn A/S
www.glarmester-jensen.dk

“Da jeg tog fat i Anita, havde jeg brug for at få min markedsføring på skinner igen. Jeg havde forsømt den, men havde svært ved at komme i gang. Jeg havde taget fat i lidt her og lidt der, men det var ikke effektivt. Jeg havde behov for at få sat system i de ting, jeg skulle gøre.

Desuden var det rart at have en at sparre med om ændringer på min hjemmeside, om brugen af min Facebookside og LinkedIn. Anita er god til at komme med nye input og feedback. Både når det gælder de lidt større linjer i markedsføringen. Men også når det er helt konkret f.eks. stavefejl, at et andet ord vil virke bedre, eller at der skal flyttes rundt på emner. Ting som man let ser sig blind på selv. 

At Anita også er et meget behageligt menneske at tale med, gør det blot endnu bedre, at arbejde sammen med hende. Så har du brug for inspiration eller hjælp til din markedsføring, så tag fat i Anita. Hun kan hjælpe dig.”
Tine Tangdal, Balancepartner
www.balancepartner.dk

“Jeg kontaktede Anita, fordi jeg havde brug for en til at skrive mine opslag på Facebook og mine nyhedsbreve. Tiden er alt for knap, til at jeg selv får det gjort. Anita var hurtig til at lave en aktivitetsplan med nogle gode forslag til Facebook-opslag, og det giver mig et fint overblik.

Det første nyhedsbrev, vi sendte ud, gav en hel masse trafik til vores hjemmeside, så jeg glæder mig til at fortsætte vores samarbejde og få endnu flere kunder til Hannes Herligheder.”
Karsten Kristensen, Hannes Herligheder
www.hannesherligheder.dk

“Jeg “faldt over” Anita gennem et opslag på Facebook for noget tid siden og tog et uforpligtende møde med hende i forbindelse med markedsføring af mine virksomheder, online såvel som offline. Der skulle ikke mere end en halv time til, for at jeg kunne se, at hun er super kompetent og sidder inde med en enorm viden om marketing. Det faldt derfor helt naturligt at indgå et samarbejde med Anita.

Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer – gang på gang! Der er styr på alt, helt ned til den mindste detalje. Formuleringer, metoder, opfølgninger – alt spiller hos Anita. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde.”
Peter Søegaard Skjerning, Skjerning Vininmport
www.skjerningwine.dk

”Da jeg skulle finde ud af, hvem jeg skulle have til at hjælpe mig i Online Haj, så var jeg ikke et sekund i tvivl: Det skulle selvfølgelig være Anita. Anita går til alle opgaverne med stor professionalisme og med en dygtighed der gør, at hjælpen for mig er uvurderlig. Vi har en rigtig god sparring om de forskellige opgaver, og tingene er bare i orden.

Anitas hjælp har givet mig mulighed for at fokusere på andre ting i min virksomhed, som er med til at udvikle mit brand, så det er en super god investering for mig at benytte mig af Anitas hjælp. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Anita.”
Lise Halskov, Online Haj
www.onlinehaj.dk

“Jeg har haft en session med Anita, hvor vi havde 2 timers marketingsparring, og jeg kan kun anbefale det. Jeg fik rigtigt mange gode ideer til, hvordan jeg kan få sparket gang i min markedsføring, og derudover fik jeg lyst til at komme i gang med noget, som indimellem kan være svært for mig, fordi jeg ikke ved, hvor jeg skal ende, og hvor jeg skal begynde.

Anita har givet mig et rigtig godt udgangspunkt, og jeg glæder mig allerede til at sparre med hende igen. Ud over at Anita er dygtig til det, hun gør, er hun en lydhør og behagelig person, som forstår ens behov og hurtigt kommer med forslag til, hvordan de kan blive dækket.”
Tanja Tjerry, Tjerry Korrektur
www.tjerry-korrektur.dk

”Anita Cordes viste på sit kursus ”Hemmeligheden bag succes på Facebook” et stort overblik over de muligheder, du kan bruge til at eksponere din business, men også de faldgruber, du skal være opmærksom på undervejs. Med kyndig vejledning gav hun en professionel og god gennemgang, så det blev forståeligt og brugbart for alle. 

Jeg valgte efterfølgende at booke Anita til en 2-timers sparring, hvor jeg fik uddybet nogle spørgsmål og fik en masse inspirerende input og et væld af idéer til min videre markedsføring. Så hvis du også har svært ved at skabe dig overblikket i marketing vildnæsset, kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at booke en tid hos Anita Cordes.”
Helga Theilgaard
www.helgatheilgaard.

Vil du vide mere om mig?

Kontakt mig for at få gang i en uforpligtende dialog, så vi kan finde ud af, om der er basis for et samarbejde mellem os. Du binder dig ikke til noget. Du kan også sende mig en mail på marketing@anitacordes.dk