Det perfekte onlinekursus til dig, der ejer din egen forretning eller er ansat som marketingmedarbejder

- og som vil i gang med at mestre Facebook NU!

1497 kr. ex moms (eller betal i 2 månedlige rater)

Der er lukket for tilmelding til onlinekurset
"Hemmeligheden bag succes på Facebook".


Hvad kan du efter at have taget kurset (om ca. 4 timer fra nu)?

 • Nemt selv sætte annoncer op på Facebook, der virker. Lave de rigtige målgrupper og nå ud til tusindvis af mennesker, så du får flere kunder i din forretning.
 • Fange dine kunders opmærksomhed med dine opslag. Og få et meget større udbytte af de forskellige opslagsmuligheder, du har med din Facebook-side.

På onlinekurset "Hemmeligheden bag succes på Facebook"
får du en en serie af korte, overskuelige videoer, der er lette at følge. 


Hvor du ikke skal spekulere over teknikken.

Jeg viser dig præcist, hvordan du skal gøre.


Gør som Rikke og vær i gang om lidt


"Jeg søgte en let og overskuelig trin-for-trin guide til at komme i gang med Facebook-annoncering. Og det fik jeg med Anitas kursus. 


Jeg begyndte på kurset om eftermiddagen og havde min første annonce i luften inden midnat. Jeg så videoerne i kurset og lavede annoncen sideløbende med undervisningen.

 

Jeg gjorde præcis som Anita viste og det virker. Et rigtigt godt kursus, som har gjort mig tryg ved at kaste mig ud i Facebook-annoncering. "
Rikke Dunne - Stressrådgiver 

Er det her dig?

 • Du synes, Facebooks annonceadministrator er svær at finde rundt i, når du skal sætte en annonce op. Eller lave de rigtige målgrupper.
 • Du er frustreret over, at teknikken bliver en stopklods for dig.
 • Du har en Facebook-side, men får ikke de resultater ud af den, du ønsker dig.

 • Du føler, at Facebook ændrer regler, algoritmer mv. konstant, og derfor er det svært at følge med i udviklingen.

 • Du ved ikke, hvordan du skal bruge Facebook til at sikre dig et højere og mere stabilt flow af kunder. 


Nu skal du høre:

De udfordringer, du har med Facebook, kan du slippe helt af med.

Jeg viser dig i en serie enkle trin-for-trin videoer, hvordan du gør på mit online kursus "Hemmeligheden bag succes på Facebook".


I min optik får du den bedste hjælp fra dem, der arbejder med Facebook både for sig selv og for kunder på daglig basis, og det gør Anita Cordes. Hun har lavet et kursus i Facebook, hvor hun ikke bare lærer dig, hvordan du får mest muligt ud af det, der ikke koster dig noget. 

Men hun lærer dig også, hvordan du bedst laver annoncer i Facebook. Alt er overskueligt arrangeret og sat op, så det er let at følge. Og så er det mest geniale, at Anita opdaterer kurset, når der sker ændringer i Facebook. 
Lise Halskov - Online Haj

På onlinekurset "Hemmeligheden bag succes på Facebook" lærer du:

 • hvordan du skal engagere dine følgere, få mere interaktion og en højere rækkevidde på dine organiske/gratis opslag.
 • hvordan du bruger de forskellige opslagstyper som fx billeder, video, begivenheder, tilbud, konkurrencer osv.
 • at få helt styr på at bruge Annonceadministratoren til at sætte Facebook-annoncer op og få mest muligt ud af dine annoncekroner.
 • at planlægge dine Facebook-aktiviteter på en smart måde, så du sparer en masse tid.

Gå ikke glip af chancen. 

Din investering er kun 1497 kr. ex moms (normalpris 1997 kr. ex moms)

Du kan betale i 2 månedlige rater á 748,50 kr. ex moms, hvis du foretrækker det.

Du får 5 fede bonusser med gratis, når du investerer i kurset. Én af dem er, at jeg opdaterer kurset løbende.
Det betyder, at du ikke skal holde styr på, hvornår der sker ændringer. Det gør jeg for dig.

Din garanti: Du kommer ikke til at stå med et uaktuelt kursus om få måneder.

Disse bonusser får du med

 • Opdateringer af indholdet, når der kommer større ændringer fra Facebook. Når det sker, opdaterer jeg materialet og sender dig en mail om, hvad der er nyt. 
 • Medlemsskab af min lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, få feedback og sparring med mig og de andre kursister. 

 • En praktisk tjekliste med en række gode værktøjer, du kan bruge til at lave nogle meget federe Facebook-opslag og annoncer med.  
 • En smart guide med de forskellige billedformater, du skal bruge på Facebook. Så du aldrig er i tvivl om størrelsen på dine billeder. 

 • En uundværlig aktivitetsplan. Den hjælper dig med at bevare overblikket og holde styr på dine opslag og din planlægning, så du sparer en masse tid.

Kurset er helt perfekt for dig:

 • der allerede har en Facebook-side, men ikke synes, du får en brøkdel af de resultater, du ønsker dig. Og som vil vide, hvordan du får flere kunder i din forretning.

 • der synes, teknikken driller, og du har brug for at få vist, hvordan du helt konkret gør.

 • der har prøvet dig lidt frem med annoncer, men synes, det er svært at bruge annonceadministratoren, lave de rigtige målgrupper og få nok ud af dine annoncekroner.

Det er ikke noget for dig:

 • der allerede kender alle funktionerne på Facebook og forstår at bruge dem til at få flere kunder i din forretning. Eller som er knivskarp til at sætte annoncer op og har gjort det med succes i længere tid.Anita demonstrerer på en enkelt og letforståelig måde hendes ekspertviden og hands on om Facebook. Kurset er en uvurderlig hjælp for mig som nystartet iværksætter. Facebook er en af mine primære markedsføringskilder, og det er så besværligt at få gennemslagskraft ved bare at prøve sig frem.

Kurset giver mig konkret viden om Facebooks opbygning, hvordan jeg bliver supereffektiv i mine opslag og annoncer. Kurset har mine allervarmeste anbefalinger til dig, der ønsker at blive effektiv på Facebook.
Anne Paaske - God energi i hverdagslivet

”Hemmeligheden bag succes på Facebook” giver dig alle værktøjerne.

Så du én gang for alle knækker koden til at skabe et mere
stabilt flow af kunder i DIN forretning

100% online - når det passer dig

Du får adgang til alle 4 moduler og videoer med det samme. Så du kan tage kurset, når du har tid. Og det er naturligvis dit til evigt eje. Så du skal ikke sidde og vente på et nyt modul hver uge, men får alt på én gang.

Hvad indeholder kurset helt præcist?

Kurset er opdelt i 4 overskuelige moduler. Du får både nogle meget informative videoer, hvor jeg forklarer dig baggrunden for, hvad der virker på Facebook.

Men du får også en serie "how-to" videoer, hvor jeg viser dig det hele direkte på Facebook. I nogle enkle trin, der er lette at følge, så du ikke skal spekulere over teknikken.

Modul 1 er en kort, men vigtig introduktion til kurset, så du hurtigt får et overblik over, hvordan det er bygget op, og hvad du kan forvente. 

Modul 2 og 3 er en serie af korte, overskuelige videoer. De er delt op på forskellige emner, så det altid er nemt for dig at finde lige det, du ønsker at arbejde med. Ligesom at følge en brugsvejledning.

Modul 4 er stedet, hvor du har alle dine bonusser samlet. Udover en række uundværlige værktøjer, er der også en vigtig video om, hvordan du planlægger alle dine aktiviteter på Facebook. Samt en video fra en spørgetime, jeg har holdt for mine kursister. 

Modul 2: De gratis Facebook-opslag - 7 videoer
Værd at vide om Facebook.
Forstå Facebooks algoritme.
Din Facebook-side  og opsætning af den.
Opslagstyper og eksempler.
Deling og planlægning af opslag.
Konkurrencer.

Modul 3: Annoncering - 8 videoer
Om annoncering på Facebook.
Opsætning af annoncekonto.
Facebook-pixel på din hjemmeside.
Oprettelse af målgrupper.
Gennemgang af annonceadministratoren.
Opsætning af forskellige annoncer.

Modul 4: Bonusser - Værktøjer og 2 videoer
Adgang til lukket Facebook-gruppe.
Tjekliste med praktiske værktøjer.
Guide til billedformater.
Video med aktivitetsplan til planlægning.
Video fra spørgetime med kursister.


Vil du lære noget om Facebook-annoncering, så er Anita en tålmodig hjælp ved din side. Hun giver også udførlig videoinstruktion, så du nemt kan sidde stille og roligt og lære, hvad du har brug til opsætning af annoncer.  Jeg har brugt Facebook-gruppen en del, hvor Anita er supergod og hurtig til at hjælpe.
Anne Jørgensen - Lifeprocess


Din investering i kurset er kun 1497 kr. ex moms (normalpris 1997 kr. ex moms)

Du kan dele betalingen op i 2 månedlige rater á 748,50 kr. ex moms.

Indholdet og alle bonusser i kurset er dit, lige så længe du ønsker det.

Når du klikker på knappen, fortsætter du til bestillingssiden. Efter registrering får du en mail med din direkte adgang til kurset, og du kan tage undervisningen, når det passer ind i din tidsplan.

Din underviser...

Foredrag med Anita Cordes - marketing med mening

...er mig, Anita Cordes. Jeg har i flere år arbejdet med Facebook – både for mange af mine kunder, hvor jeg styrer, planlægger og skriver deres Facebook-opslag og kører deres annoncekampagner.

Men også i min egen forretning, hvor jeg hele tiden bruger Facebook til at markedsføre mig

Jeg har undervist hundredvis af mennesker i Facebook, både på 1:1 niveau, på fysiske kurser og via online kurset her. Skal jeg også lære dig det?


Jeg har stor glæde af kurset, som har givet mig et rigtig godt overblik over mulighederne for markedsføring på Facebook. Jeg vender løbende tilbage til de udførlige ”How to” videoer, som er overskuelige og lette at anvende. Super at der opdateres via nyhedsbreve og opslag, når Facebook laver ændringer. Jeg kan varmt anbefale kurset.
Birthe Ravn Greisen - RAVN  cultures-across