Sådan får DU succes med 
din forretning på Facebook

På online kurset lærer du:

 • At bruge alle de forskellige muligheder på Facebook, så du kan trænge meget bedre igennem med budskabet i dine opslag. Og du når ud til mange flere potentielle kunder.
 • At bruge annonceadministratoren til at sætte Facebook-annoncer op på den mest effektive måde, så du får meget bedre resultater for dine annoncekroner.

Mit kursus ”Hemmeligheden bag succes på FacebookTM” giver dig alle værktøjerne, så du én gang for alle knækker koden til Facebook.

Efter kurset behøver du ikke længere:

 • Spejde efter overblikket over alle de forskellige muligheder.
 • Spekulere over, hvad der virker bedst.
 • Være bekymret for, om du kan finde ud af at sætte en annonce op.
 • Tænke på, om teknikken er svær at gå til.

Kurset foregår 100% online. Du får adgang til alle 4 moduler og videoer på én gang, 
lige så snart du har investeret i kurset. Og det er dit til evigt eje.


Anita Cordes demonstrerer på en enkelt og letforståelig måde hendes ekspertviden og hands on om Facebook. "Hemmeligheden bag succes på Facebook" er en uvurderlig hjælp for mig, idet jeg er nystartet iværksætter. Facebook er en af mine primære markedsføringskilder, og det er så besværligt at få gennemslagskraft ved bare at prøve sig frem. Kurset giver mig konkret viden om Facebooks opbygning, hvordan jeg bliver supereffektiv i mine daglige opslag og i selve markedsføringen, annoncer m.m.  Kurset har mine allervarmeste anbefalinger til dig, der har brug for at blive effektiv på Facebook.
Anne Paaske - God energi i hverdagslivet


Få en masse bonusser med oveni

Kurset koster 1997 kr. ex moms.

Derudover får du et hav af fantastiske bonusser, der er tusindvis af kroner værd. En af dem er, at jeg opdaterer kurset minimum 2 gange om året, når der sker ændringer på Facebook.

Så du kommer ikke til at stå med et kursus, der er uaktuelt om et halvt år. Læs om alle bonusserne længere nede på siden.


Den sidste kampagne, som du satte os i gang med har givet os nær ved 100 henvendelser fra folk, som spørger på prislister eller forhandlere i deres område. Så jeg kan vidne om, at det har effekt.
Marting Egede Colberg - True North Designs

Hvad indeholder kurset helt præcist?

Kurset er opdelt i 4 overskuelige moduler. Du får både nogle meget informative videoer, hvor jeg forklarer dig, hvordan de forskellige ting hænger sammen.

Men du får også en masse how-to videoer, hvor jeg viser dig det hele direkte på Facebook. I nogle enkle trin, der er lette for dig at følge, så du ikke skal spekulere over teknikken.

Kursets moduler

Modul 1: Introduktion til kurset og hvad det indeholder.

Modul 2: De organiske (gratis) Facebook-opslag:
Video 1: Værd at vide om Facebook.
Video 2: Din Facebook-side.
Video 3: How-to: Din Facebook-side.
Video 4: Opslagstyper (den video du får gratis i dag).
Video 5: How-to: Opslagstyper.
Video 6: How-to: Deling og planlægning af opslag.
Video 7: Konkurrencer.

Modul 3: Annoncering:
Video 1: Annoncering på Facebook.
Video 2: How-to: Opsætning af annoncekonto.
Video 3: How-to: Opsætning af Facebook-pixel.
Video 4: How-to: Oprettelse af målgrupper.
Video 5: De tre trin i Annonceadministratoren.
Video 6: How-to: Annonce med tekst og flere billeder.
Video 7: How-to: Annonce med billedkarrusel.

Modul 4: Bonusser
Minimum 2 årlige opdateringer af indholdet.
Lukket Facebook-gruppe.
Tjekliste med gode værktøjer.
Guide til billedformater.
How-to: Aktivitetsplan.
Facebook blogindlæg.

Her er dit udbytte af kurset

Jeg tager dig med ind i Facebooks forunderlige verden og indvier dig i alt det, du skal vide for at kunne udnytte Facebook optimalt. Både når det handler om dine gratis opslag, men også når du vil køre annoncer på Facebook.

Det betyder, at du hurtigere når dit mål: At få meget mere ud af Facebook, end du gør i dag.


På kurset 

 • lærer jeg dig, hvordan skal du engagere dine følgere, få mere interaktion og en højere rækkevidde på dine organiske/gratis opslag.

 • får du det fulde overblik over, hvordan du bruger de forskellige opslagstyper som fx billeder, video, begivenheder, tilbud, konkurrencer osv.

 • giver jeg dig værktøjerne til, hvordan du skal bruge grupper til at nå længere ud med dine opslag.

 • får du helt styr på, hvordan du bruger Annonceadministratoren til at sætte Facebook-annoncer op og få mest muligt ud af dine annoncekroner.

 • lærer du at planlægge dine Facebook-aktiviteter på en smart måde, så du sparer en masse tid.


Anita er en virkelig god underviser og er god til at forklare tingene, så en nybegynder som mig kan være med. Kurset gav mig virkelig mod til at gå i gang, og jeg fik nye vinkler til at få fat i kunder.
Marianne Løjesbjerg - Klinik Løjesbjerg

Kurset er for dig, hvis

 • Du allerede har en Facebook-side, men ikke synes, du får en brøkdel af de resultater, du ønsker dig. Og du savner overblik over, hvad der virker bedst.

 • Du har planer om at lave en Facebook-side, men er i tvivl om alle de forskellige funktioner og muligheder, der er.

 • Du synes, teknikken er svær, og du mangler at få vist, hvordan du helt konkret gør.

 • Du har prøvet dig lidt frem med annoncer, men synes, det er svært at bruge annonceadministratoren, lave de rigtige målgrupper og få nok ud af dine annoncekroner.

 • Du er selvstændig og har for travlt til at sætte dig ordentligt ind i, hvordan du får lavet de bedste opslag og annoncer på mindst mulig tid.

 • Du arbejder i en marketingafdeling, hvor din chef ikke rigtigt har set lyset (endnu) i at bruge Facebook til at markedsføre jer.

Kurset er ikke noget for dig, der

 • Allerede kender alle funktionerne på Facebook og forstår at bruge dem til at markedsføre din virksomhed.

 • Er knivskarp til at sætte annoncer op og har gjort det med succes i lang tid.

BONUSSER

Udover selve kurset, der har en værdi af 1997 kr. ex moms, får du også disse fantastiske bonusser med kvit og frit:

Bonus 1
2 årlige opdateringer af indholdet, når der kommer større ændringer fra Facebook. Når det sker, laver jeg nye videoer og sender dig en mail om, at jeg har opdateret kurset. Værdi: 5550 kr.

Bonus 2
Medlemskab af min lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, få feedback og sparring med mig og de andre medlemmer. Værdi: 1097 kr.

Bonus 3
En praktisk tjekliste med en række gode værktøjer, du kan bruge til at lave nogle meget federe Facebook-opslag og annoncer med. Værdi: 925 kr.

Bonus 4
En guide med de forskellige billedformater, du skal bruge på Facebook. Så du ikke kommer i tvivl om størrelsen på dine billeder. Værdi: 197 kr.

Bonus 5
En uundværlig aktivitetsplan, der hjælper dig med at holde styr på dine opslag og din planlægning, så du sparer en masse tid. Værdi: 397 kr.

Samlet værdi: 10.163 kr.

Hvad koster online kurset?

Din investering i kurset er KUN 1997 kr. ex moms, og du har efterfølgende adgang til indholdet og alle bonusser i kurset, lige så længe du ønsker det.

Når du klikker på knappen, fortsætter du til bestillingssiden. Efter registrering har du adgang direkte til kurset.

Hvem skal undervise dig?

Det skal jeg, Anita Cordes. Jeg har i flere år arbejdet med Facebook hver eneste dag – både for mange af mine kunder, hvor jeg styrer, planlægger og skriver deres Facebook-opslag og kører deres annoncekampagner.

Men også i min egen virksomhed, som aldrig ville være, hvor den er i dag, hvis jeg ikke havde brugt Facebook til at markedsføre min virksomhed.

Jeg har undervist et stort antal mennesker i brugen af Facebook, både på 1:1 niveau men også på fysiske kurser. Efterspørgslen efter et online kursus har været overvældende, og jeg er derfor stolt af at også at kunne tilbyde det nu.


Kurset er en guldgrube af nyttig viden, om hvordan man kommer ud til sin målgruppe på den bedste måde. Anita har samlet en lang række, helt konkrete forslag til at nå det mål, hurtigt og ukompliceret. Jeg kan på det varmeste anbefale Anitas kursus til alle, der sidder lidt fast i Facebook.
Heidi Bille - Dolphin Consult


Anita viste på sit kursus et stort overblik over de muligheder, du kan bruge til at eksponere din business, men også de faldgruber, du skal være opmærksom på undervejs. Med kyndig vejledning gav hun en professionel og god gennemgang, så det blev forståeligt og brugbart for alle.
Fotograf Helga Theilgaard

Spørgsmål?

Er du i tvivl, om kurset er noget for dig, så tøv ikke med at sende dit spørgsmål til mig på marketing@anitacordes.dk – jeg svarer dig så hurtigt, jeg kan.