Der er lukket for adgangen til kurset

Forestil dig det her

Når du har taget online kurset, ved du, hvordan du når dit mål: At få flere kunder i din forretning ved at bruge Facebook som markedsføringskanal.

Du lærer:

 • hvordan du skal engagere dine følgere, få mere interaktion og en højere rækkevidde på dine organiske/gratis opslag.

 • at få det fulde overblik over, hvordan du bruger de forskellige opslagstyper som fx billeder, video, begivenheder, tilbud, konkurrencer osv.

 • at bruge værktøjerne til, hvordan du når meget længere ud med dine opslag.

 • at få helt styr på at bruge Annonceadministratoren til at sætte Facebook-annoncer op og få mest muligt ud af dine annoncekroner.

 • at planlægge dine Facebook-aktiviteter på en smart måde, så du sparer en masse tid.
Kurset er målrettet dig:
 • der allerede har en Facebook-side, men ikke synes, du får en brøkdel af de resultater, du ønsker dig. Og du savner overblik over, hvad der kan give dig flere kunder i din forretning.
 • der skal i gang med at bruge Facebook professionelt, men er i tvivl om alle de forskellige funktioner og muligheder, der er.
 • der synes, teknikken er svær, og du har brug for at få vist, hvordan du helt konkret gør.
 • der har prøvet dig lidt frem med annoncer, men synes, det er svært at bruge annonceadministratoren, lave de rigtige målgrupper og få nok ud af dine annoncekroner.
Kurset er ikke noget for dig:
 • der allerede kender alle funktionerne på Facebook og forstår at bruge dem til at få flere kunder i din forretning.
 • er knivskarp til at sætte annoncer op og har gjort det med succes i længere tid.


Anita demonstrerer på en enkelt og letforståelig måde hendes ekspertviden og hands on om Facebook. Kurset er en uvurderlig hjælp for mig som nystartet iværksætter. Facebook er en af mine primære markedsføringskilder, og det er så besværligt at få gennemslagskraft ved bare at prøve sig frem. Kurset giver mig konkret viden om Facebooks opbygning, hvordan jeg bliver supereffektiv i mine opslag og annoncer. Kurset har mine allervarmeste anbefalinger til dig, der ønsker at blive effektiv på Facebook.
Anne Paaske

På online kurset lærer du:

 • at få helt styr på alle de forskellige muligheder på Facebook, så du kan trænge meget bedre igennem med budskabet i dine opslag. Og du når ud til mange flere potentielle kunder.
 • at bruge annonceadministratoren til at sætte Facebook-annoncer op på den mest effektive måde, så du får meget bedre resultater for dine annoncekroner.

”Hemmeligheden bag succes på Facebook” giver dig alle værktøjerne, så du én gang for alle knækker koden til at få succes på Facebook.


Jeg synes, at det er et meget overskueligt kursus, og jeg har bestemt kunne bruge det hele. Anita formår at undervise meget simpelt, enkelt og struktureret, så man kan følge med fra start til slut. Det har været det hele værd at tage kurset, og jeg vil absolut anbefale det til andre.
Jeannette Trampedach 

100% online, når det passer dig

Du får adgang til alle 4 moduler og videoer på én gang, så snart du har investeret i kurset. Så du kan tage kurset, når du har tid. Og det er naturligvis dit til evigt eje.

Så du skal ikke sidde klar hver uge til et nyt modul, men får alt serveret på én gang.

Spar 500 kr. og få en masse fede bonusser

Din investering er 1497 kr. ex moms (normalpris 1997 kr. ex moms).
Eller betal i 2 månedlige rater á 748,50 kr. ex moms, hvis du foretrækker det.

Oveni rabatten på kurset får du et hav af fantastiske bonusser, der er tusindvis af kroner værd.
En af dem er, at jeg opdaterer kurset, når der sker ændringer på Facebook.

Din garanti: Du kommer ikke til at stå med et uaktuelt kursus.
Se alle de andre bonusser længere nede på siden.

Hvad indeholder kurset helt præcist?

Kurset er opdelt i 4 overskuelige moduler. Du får både nogle meget informative videoer, hvor jeg forklarer dig baggrunden for de forskellige virkemidler på Facebook.

Men du får også en masse "how-to" videoer, hvor jeg viser dig det hele direkte på Facebook. I nogle enkle trin, der er lette for dig at følge, så du ikke skal spekulere over teknikken.

Modul 1 er en kort introduktion til kurset, så du ved, hvordan det er bygget op. Modul 2 og 3 består af videoer med udførlige instruktioner, og modul 4 er dine bonusser.


Modul 2: De gratis Facebook-opslag
Værd at vide om Facebook.
Forstå Facebooks algoritme.
Din Facebook-side og opsætning af den.
Opslagstyper og eksempler.
Deling og planlægning af opslag.
Konkurrencer.


Modul 3: Annoncering
Om annoncering på Facebook.
Opsætning af annoncekonto.
Facebook-pixel på din hjemmeside.
Oprettelse af målgrupper.
Gennemgang af annonceadministratoren.
Opsætning af forskellige annoncer.


Modul 4: Bonusser
Jævnlige opdateringer af indholdet.
Lukket Facebook-gruppe.
Tjekliste med praktiske værktøjer.
Guide til billedformater.
Aktivitetsplan til planlægning.
Videoer fra Zoom-møder.


Vil du lære noget om Facebook-annoncering, så er Anita en tålmodig hjælp ved din side. Hun giver også udførlig videoinstruktion, så du nemt kan sidde stille og roligt og lære, hvad du har brug til opsætning af annoncer.  Jeg har brugt Facebook-gruppen en del, hvor Anita er supergod og hurtig til at hjælpe.
Anne Jørgensen

BONUSSER

Udover selve kurset får du også disse fantastiske bonusser med kvit og frit:

Bonus 1
Opdateringer af indholdet, når der kommer større ændringer fra Facebook. Når det sker, opdaterer jeg materialet og sender dig en mail om, hvad der er nyt. Værdi: 5550 kr.

Bonus 2
Medlemskab af min lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, få feedback og sparring med mig og de andre kursister. Værdi: 1097 kr.

Bonus 3
En praktisk tjekliste med en række gode værktøjer, du kan bruge til at lave nogle meget federe Facebook-opslag og annoncer med. Værdi: 197 kr.

Bonus 4
En guide med de forskellige billedformater, du skal bruge på Facebook. Så du ikke kommer i tvivl om størrelsen på dine billeder. Værdi: 197 kr.

Bonus 5
En uundværlig aktivitetsplan, der hjælper dig med at holde styr på dine opslag og din planlægning, så du sparer en masse tid. Værdi: 397 kr.

Bonus 6
Online Zoom-møder, hvor jeg med jævne mellemrum holder en åben spørgetime. Her har du mulighed for at få svar på en masse ekstra spørgsmål. Værdi pr. Zoom-møde: 1537 kr.


Din investering i kurset er 1497 kr. ex moms (normalpris 1997 kr. ex moms)

OBS! Du kan dele betalingen op i 2 månedlige rater á 748,50 kr. ex moms.

Indholdet og alle bonusser i kurset er dit, lige så længe du ønsker det.

Når du klikker på knappen, fortsætter du til bestillingssiden. Efter registrering får du en mail med din direkte adgang til kurset, og du tage undervisningen, når det passer ind i din tidsplan.

Din underviser

Det er mig, Anita Cordes.

Jeg har i flere år arbejdet med Facebook hver eneste dag – både for mange af mine kunder, hvor jeg styrer, planlægger og skriver deres Facebook-opslag og kører deres annoncekampagner.

Men også i min egen virksomhed, som aldrig ville være, hvor den er i dag, hvis jeg ikke havde brugt Facebook til at markedsføre min virksomhed.

Jeg har undervist et stort antal mennesker i brugen af Facebook, både på 1:1 niveau, på fysiske kurser og via onlinekurset her.


Jeg havde en virkelig god dag i Anitas selskab og kom hjem med svar på langt de fleste af mine spørgsmål. Vil varmt anbefale alle med en interesse i markedsføring på Facebook at deltage i et af Anitas kurser.
Jesper Nygaard


Anita er en rigtig god underviser og er god til at forklare tingene, så selv en nybegynder som mig kan være med. Kurset gav virkelig mod til at gå i gang, og jeg fik nye vinkler til at få fat i kunder.
Marianne Løjesbjerg


Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg følge kurset på bestemte tidspunkter?

Hvordan foregår kurset?

Hvor meget tid skal jeg bruge på det?

Hvad hvis jeg synes, teknik er svært?

Hvem er kurset for?

Hvem er kurset IKKE for?

Jeg har brug for svar på et helt andet spørgsmål

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder