Få et hjemmeside-tjek af Anita Cordes | Optimer din hjemmeside

Performer din hjemmeside godt nok?

Et hjemmeside-tjek giver dig alle svarene på, hvordan du kan gøre din hjemmeside meget mere attraktiv. Du får et klart billede af, hvad du kan forbedre, og du får en hjemmeside, der fungerer langt bedre. 

Det her er for dig, der ofte har tænkt:

 • Jeg er ikke tilfreds med min hjemmeside, og jeg er ikke sikker på, om jeg tiltrækker de rigtige kunder.
 • Jeg er usikker på, hvad der er vigtigt for mig at have med på min hjemmeside. Når jeg ser på andres sider, ser de altid meget bedre ud.
 • Jeg er i tvivl, om strukturen og opbygningen af min hjemmeside giver mening for dem, der besøger den.
 • Jeg orker ikke tanken om at skulle have en helt ny hjemmeside. For det er jo både dyrt, besværligt og en kæmpe opgave.
 • Jeg synes egentlig, at min hjemmeside er pæn nok, men fungerer den efter hensigten?

Sådan behøver du ikke længere tænke!


Når jeg laver et hjemmeside-tjek for dig, ser jeg din hjemmeside udefra med helt nye briller.

 

Det er nemlig let at stirre sig blind på sit eget, men jeg spotter hurtigt ting, du ikke selv lægger mærke til.


Derfor kan jeg lave hjemmeside-tjekket for dig, uden at du behøver være involveret eller bruge tid på det.

Tilbud: Spar 500 kr. og få 2 bonusser med oveni

Her kan du se alt det, du får ud af hjemmeside-tjekket

 • Du får en grundig gennemgang af din hjemmeside ud fra en lang række punkter, der alle er vigtige for, at din hjemmeside tiltrækker de rigtige kunder.
 • Du får et klart overblik over, hvad der allerede fungerer godt på din hjemmeside. Og du får viden om, hvilke områder du med fordel kan forbedre.
 • Du får en udførlig rapport, der er som at følge en opskrift fra ende til anden. Med rapporten i hånden ved du, hvor du helt præcist skal lægge dine kræfter.
 • Du får mine forslag til de områder, du bør prioritere højest. Det gør det lettere for dig at overskue, hvordan du kommer i gang med at optimere din hjemmeside.

Disse områder gennemgår jeg på din hjemmeside

Når jeg går i gang med din hjemmeside, forestiller jeg mig, at jeg er en potentiel kunde, der er interesseret i det, du kan hjælpe mig med.

 • Er det tydeligt, at jeg er din målgruppe, så jeg ved, jeg er havnet det rigtige sted?
 • Er selve strukturen og opbygningen af din hjemmeside logisk? Og hvordan med kombinationen af tekst, billeder og farver?
 • Er teksterne formuleret i et læsevenligt sprog, er du personlig nok i dit ordvalg, og er der en gennemgående stil og tone på din hjemmeside?
 • Har du en om-side, og får du dit budskab ud på den helt rigtige måde? Så dine potentielle kunder ikke et sekund er i tvivl om, hvad du står for og kan tilbyde dem?
 • Jeg ser også på, om din side er SEO-optimeret, så du kan blive fundet på Google. Om din side er responsiv og mobilvenlig, om du har styr på dine links osv. osv.

Du kan altså forvente en meget grundig gennemgang af din hjemmeside. Rapporten kan du fremover bruge som et vigtigt redskab til at gøre din hjemmeside endnu mere tiltrækkende over for dine kunder.

Tilbud: Spar 500 kr. og få 2 ekstra bonusser

Din investering er kun 2197,- kr. ex moms

Normalpris: 2697 kr. ex moms

Sådan siger et par af mine kunder om at få et hjemmeside-tjek:

Jeg havde hørt, at det er godt at få friske øjne på hjemmesiden. Derfor valgte jeg Anita, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det er alt for let at begrave sig i et hjørne af hjemmesiden og sidde der og ”nørde” detaljer.

På den måde mister man lynhurtigt det forkromede overblik. Det er dér, Anitas hjemmeside-tjek kommer ind. Hun svæver over siderne – som en ny kunde/læser ville gøre det – og dét er virkelig guld værd.
Heidi Bille, Dolphin Consult

Jeg var meget i tvivl, om min hjemmeside fungerede optimalt, om den var brugervenlig, SEO-optimeret etc. Anita har med sit hjemmeside-tjek gennemgået min side minutiøst og udarbejdet en rapport, der i detaljer viser, hvad der fungerer godt på siden, og hvad der fungerer mindre godt.

Jeg kan varmt anbefale dig at få Anita til at gennemgå din hjemmeside, hvis du ikke er sikker på, om den er, som den skal være – eller om der er elementer, du skal arbejde med.
Tanja Tjerry, Tjerry Korrektur

Dine fordele ved at få lavet et hjemmeside-tjek​

Fordi jeg ikke kender din hjemmeside, ser jeg både det store billede og de små detaljer, du ikke selv lægger mærke til.

Alt det, jeg finder i hjemmeside-tjekket kommer med i den rapport, du får tilsendt bagefter.

Du får et vigtigt overblik over, hvordan det står til lige nu. Hvad fungerer godt på din hjemmeside, og hvor skal du i gang med at forbedre den, så du tiltrækker endnu flere kunder til din forretning?

Du slipper for at være involveret i gennemgangen, fordi jeg gør det hele for dig, uden at du behøver bruge tid på det.

Du skal bare glæde dig til at bruge rapporten som en praktisk tjekliste bagefter.

Hvem kan have gavn af at få et hjemmeside-tjek?

Det kan dig, der allerede har en hjemmeside, men måske er i tvivl om den fungerer, som den skal.

Er der noget, du har overset, og hvad kan du gøre for at gøre den endnu bedre og mere tiltrækkende?

Men det er også for dig, der skal i gang med at lave en ny hjemmeside og ikke er klar over alle de ting, der er så vigtige at være opmærksom på.

Så med hjemmeside-tjekket undgår du at lave en masse fejl fra start af.

Hvis du har en webshop, kan du også have gavn af hjemmeside-tjekket, da der er en del punkter, der også er gældende for en webshop.

Jeg går ikke i detaljer med hele ordredelen af din webshop, men tjekker naturligvis, om det er nemt at lægge en ordre hos dig.

Sådan bestiller du

Ønsker du at bestille et hjemmeside-tjek, så send mig en mail på marketing@anitacordes.dk og jeg sender dig en faktura. Så snart fakturaen er betalt, får du besked om, hvor hurtigt jeg kan have din rapport klar.

Vigtig information

Jeg gennemgår dine hovedsider, men har du mange undersider, udvælger jeg nogle af dem og går dem igennem. Ofte er det de samme udfordringer, der gælder for flere sider.

Tilbuddet omfatter kun hjemmeside-tjek af danske hjemmesider.

Hvis du har en engelsk hjemmeside og ønsker et tjek af den, kan du sende mig en mail på marketing@anitacordes.dk og få en særskilt pris på det.

Tilbud: Spar 500 kr. og få 2 ekstra bonusser

Din investering er kun 2197,- kr. ex moms

Normalpris: 2697 kr. ex moms

Prioriter og brug en aktivitetsplan

Når du har læst min rapport igennem, er du klar til at gå i gang med at lave de foreslåede ændringer på din hjemmeside.

Du skal ikke lave alle ændringerne på én gang af 2 vigtige årsager:

 1. Du risikerer at ”gå kold”, hvis det er mange ting, du skal lave. Mit forslag, er at du starter med at prioritere opgaverne og sætter tid af til det én gang om ugen eller hveranden uge. På den måde arbejder du dig stille og roligt igennem forbedringerne.

 2. Det er en rigtig god idé at sprede dine ændringer over en længere periode. På den måde sender du et signal til Google om, at din hjemmeside er værd at holde øje med, fordi du forbedrer den løbende. I stedet for at gøre alt på én gang.

Jeg bruger ofte aktivitetsplaner for at holde styr på mine forskellige projekter bl.a. for at få et overblik over, hvad der skal ske på min hjemmeside. Det samme kan du gøre.

Lav et enkelt Excel-ark og list opgaverne i prioriteret rækkefølge. Giv dem en farve, når du er færdig med dem. Og glæd dig over, at der er sket endnu en forbedring på din hjemmeside. Til glæde for dig selv, dine besøgende og Google.

Bonus 1

Med i hjemmeside-tjekket følger en times telefonisk opfølgning med mig (værdi: 1.100 kr. ex moms). Her kan du få svar på de spørgsmål, du måtte have til rapporten.

Bonus 2

Hvis du efter hjemmeside-tjekket har brug for min hjælp til fx at få redigeret dine tekster eller har brug for sparring til din marketing, har du mulighed for at købe et 5-timers klippekort og få en 1 time oveni helt gratis.

Det betyder, at du ikke behøver være nervøs for, om du nu også får lavet det hele. For i sidste ende ønsker vi begge, at du får en hjemmeside, der performer meget bedre og tiltrækker de rigtige kunder.

Denne bonus gælder i op til 3 måneder, efter du har købt hjemmeside-tjekket.

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4​
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710 ​
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial