Anita Cordes

Min faste overbevisning er, at din marketing skal give mening. Ellers har det ingen værdi for hverken dig eller dine kunder, og du risikerer at spilde en masse penge.

Jeg kan hjælpe dig med at løse lige præcis den marketingudfordring, du står med. Det kan jeg, fordi jeg sætter mig grundigt ind i, hvad du og din virksomhed sælger og står for.

Det betyder, at den løsning der passer til dig, sandsynligvis ikke passer til en anden. Og det er sådan, det skal være. Det er dit behov, jeg skal opfylde – og ikke alle andres.

Se hvad mine kunder og samarbejdspartnere siger om mig

Derfor skal du bruge mig til din marketing

  • Du har kun en enkelt opgave, du skal have løst. Opgaven er klart afgrænset, og jeg kan hurtigt løse den for dig. Det betyder, at du ikke skal bruge en masse tid, men er hurtigt videre til dit næste projekt. Og får du senere behov for at få løst en ny marketingopgave, kender du mig allerede og skal ikke ud og afsøge markedet igen.
  • Du har behov for at få løst marketingopgaver løbende. Du bruger mig som din virksomheds faste eksterne marketingkonsulent. Jeg arbejder med dine marketingopgaver, næsten som om jeg var ansat i din virksomhed.Fordelen for dig er, at jeg netop ikke er ansat. Måske har du slet ikke opgaver eller budget til at have en marketingperson ansat på del- eller fuldtid. Resultatet for dig er, at du ikke skal spekulere på alle de ekstra omkostninger, der er forbundet med at have sådan en marketingperson fastansat.

Uanset hvilken model du foretrækker, løser jeg de marketingopgaver, vi sammen definerer, og fungerer som din kompetente sparringspartner. Du får altid min ærlige mening, om jeg synes, et marketingtiltag er en god idé eller ej, og om det vil kunne svare sig for dig at sætte det i gang.

Kontakt mig

Marketingkonsulent i Nordsjælland

Jeg driver min marketingvirksomhed fra basen i Birkerød, og herfra hjælper jeg mine kunder med at få deres marketing til at give mening.

Mit motto er:

”Du ved ikke altid, hvilket resultat du får.
Men hvis du ikke gør noget, får du ikke noget resultat.”

Med 20 års erfaring med marketing på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, har jeg løst et utal af forskellige marketingopgaver. Og altid med det formål at øge salget. Jeg har arbejdet som brand manager for bl.a. UniKalk®, BioVinci® og Vivag® i den farmaceutiske branche, som marketingchef inden for medikoteknologi og i en af Danmarks største konsulentvirksomheder, PwC.

Sådan helt privat

Når jeg ikke arbejder, nyder jeg at være sammen med min familie (mand og datter) og gode venner. Vores datter er adopteret fra Indien, og vi har en særlig interesse i indisk kultur, historie og mad og forsøger at inddrage Indien som en naturlig del af vores liv, blandt andet via indiske venner.

I min fritid bruger jeg meget tid på vores gamle hus og en italiensk inspireret have. Og så spiller jeg golf alt for sjældent.