Sociale medier

Har du styr på alle de sociale medier?

Hvordan er din tilstedeværelse på de sociale medier? Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for at blive guidet gennem junglen af sociale medier.

Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat osv. osv… Listen over sociale medier bliver konstant længere og længere. For nogle kan de sociale medier være lidt skræmmende at give sig i kast med. For hvor skal du være med din virksomhed og dit produkt?

Skal du bruge alle disse sociale medier i din online marketing? Nogle vil mene ja, men jeg er helt klart af den opfattelse, at det afhænger af dit produkt og din målgruppe. Egner produktet sig til de sociale medier, giver det mening, og kommer du i kontakt med din målgruppe ved at være på et bestemt medie?

Spred dit budskab på de sociale medier

Har du overhovedet tid, lyst og ressourcer til at være på hele tiden og ofte opdatere med nyt indhold? Der er ikke megen værdi i at have en Facebook-side for din virksomhed, hvis der aldrig sker noget på den i form af nyt indhold, diskussioner, svar på spørgsmål osv.

Hvis din side ikke er interessant, får du ikke nogen til at følge dig og sprede dit budskab. Vi bliver alle bombarderet med opdateringer og nyhedsstrømme, så du skal have et godt budskab at fortælle om. Ellers er der ingen, der gider lytte!

Jeg kan hjælpe dig med at finde hoved og hale i alle de sociale medier, og sammen vælger vi, hvor du vil få mest ud af at være til stede.

Vil du vide mere?