SEO-tekster

SEO-tekster, der virker på Google

Jeg kan hjælpe dig med at skrive gode SEO-tekster, så du bliver fundet på Google. Når du skriver tekster til din hjemmeside eller webshop, er det altafgørende, at du bruger de rigtige søgeord. Ellers kan Google ikke finde frem til dig.

Måske har du allerede en hjemmeside, men er ikke tilfreds med trafikken, det vil sige antallet af besøgende. Det kan være, du ikke skriver SEO-venlige tekster, eller at dine søgeord ikke er lagt korrekt ind på din hjemmeside.

Jeg kan hjælpe dig med at skrive gode SEO-tekster, når vi har defineret hvilke søgeord, du lægger vægt på. Det kan være, at de søgeord, du allerede bruger, rent faktisk ikke er de ord, der bliver søgt på. Derfor er det vigtigt løbende at tjekke, om dine søgeord er de korrekte.

Læserne skimmer – så skriv korte og præcise SEO-tekster

Du gør det garanteret selv. Skimmer teksten, når du besøger en hjemmeside. Det er nemlig de færreste, der har tid til at læse alt minutiøst igennem. Derfor er det vigtigt, at du skriver så kort og præcist som muligt.

Det betyder:

  • Skriv korte sætninger og brug korte afsnit
  • Kom til sagen hurtigt
  • Undgå for mange kommaer
  • Glem citationstegn

Det er også godt at undgå passiv tid: F.eks.: Der bruges meget tid på at læse lange tekster. Skriv i stedet: Det tager meget tid at læse lange tekster.

Tænk på, at du gerne vil have dit budskab frem. Det får du ved at skrive gode SEO-tekster, så dine kunder hurtigt finder frem til din hjemmeside eller webshop.

Få skrevet gode SEO-tekster