Referencer - hvad siger kunderne om Anita Cordes

Det er altid en fornøjelse at få en ny reference fra en tilfreds kunde

Nedenfor kan du læse, hvad nogle af mine kunder siger om at arbejde sammen med mig. Du kan også finde andre referencer rundt omkring på min hjemmeside.

I forbindelse med opdatering og re-design af min hjemmeside havde jeg både brug for marketingsparring omkring opbygning af siden samt ikke mindst få skrevet nogle gode tekster. Jeg har kendt Anita igennem lang tid som en dedikeret og seriøs person, der hele tiden søger at udvikle sig inden for markedsføring både offline, men ikke mindst på de forskellige online platforme som bl.a. de sociale medier. 

Med teksterne til min hjemmeside formåede Anita at skabe den gode og nødvendig balance om både at være kundeorienteret, informativ, sælgende og imødekommende over for forskellige søgemaskiner. Hvis du skal bruge en dygtig og alsidig person til at styre din marketing, vil jeg klart anbefale Anita Cordes.
Søren Gitz-Johansen, 
Gitz Design

Jeg fik Anita anbefalet af en i mit netværk. I løbet af vores samarbejde har Anita arbejdet med at ændre udtrykket på min hjemmeside, så den både er blevet optimeret og mere læsevenlig. Desuden har hun hjulpet mig med at finde en passende form og tone på Facebook samt lave målrettede annoncer på Facebook. Alt sammen med det formål at få kontakt til flere potentielle kunder. 

Anita har stor viden om, hvad der virker og den tekniske udførsel og er desuden en meget venlig og energisk person, som er god til at få tingene gjort. Jeg vil derfor gerne anbefale Anita til andre.
Vibeke Møller, Møllers Læseskole 

Jeg kontaktede Anita, efter jeg havde fået hende anbefalet i en fælles netværksgruppe. På det tidspunkt havde jeg ingen idé om, hvordan jeg kunne bruge min hjemmeside og de sociale medier til at skabe mere værdi i min forretning.  


Anita hjalp mig med forskellige processer i Mailchimp og på Facebook. Oveni fik jeg også en masse gode råd til, hvordan jeg kunne optimere min hjemmeside. Jeg vil gerne anbefale Anita, da hun er sød, ærlig og nem at arbejde sammen med. Her får du value for money."

Richi Wagner, Richis Afrika

Anitas hjælp har givet mig mulighed for at fokusere på andre ting i min virksomhed, som er med til at udvikle mit brand, så det er en super god investering for mig at benytte mig af Anitas hjælp. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Anita.
Lise Halskov, Online Haj

Jeg har haft en session med Anita, hvor vi havde 2 timers marketingsparring, og jeg kan kun anbefale det. Jeg fik rigtigt mange gode ideer til, hvordan jeg kan få sparket gang i min markedsføring, og derudover fik jeg lyst til at komme i gang med noget, som indimellem kan være svært for mig, fordi jeg ikke ved, hvor jeg skal ende, og hvor jeg skal begynde. 

Anita har givet mig et rigtig godt udgangspunkt, og jeg glæder mig allerede til at sparre med hende igen. Ud over at Anita er dygtig til det, hun gør, er hun en lydhør og behagelig person, som forstår ens behov og hurtigt kommer med forslag til, hvordan de kan blive dækket.
Tanja Tjerry, Tjerry Korrektur 

"Anita lavede en meget grundig gennemgang af min hjemmeside. Og bagefter gav det meget bedre mening det hele, og de løse ender, som Anita formåede at samle, gjorde, at det færdige resultat blev meget bedre end ”bare godt nok”. 


Anita får mine bedste anbefalinger. Hun er ærlig, knivskarp og rammer lige på kornet – hver gang. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg benytter mig af hendes dygtighed og kompetence."

Janne Isselin

Anita har hjulpet mig med at få styr på Facebook annoncering i min virksomhed. Jeg havde selv forsøgt mig via adskillige onlinekurser, men rodede rundt i Facebook pixels og målgrupper. Jeg havde det, som om jeg skrev til en splinterny kunde hver dag og fik derfor ikke nogen gavn ud af alle mine anstrengelser.  

Anita tog styringen på min Facebook-side, fik ryddet op og gav mig en super skabelon, jeg kan bruge til at lave annoncer ud fra. Anita er en yderst kompetent marketingekspert.
Ulla Lindholm, ZENsitiv Business

Søger du en fagligt dygtig sparringspartner med ordet i sin magt til dine marketingudfordringer, så skal du absolut tage kontakt til Anita Cordes.

Connie Spangenberg  //  Indehaver af Festivitas

Hos Anita har jeg fået den bedste, mest jordnære og effektive rådgivning i meget lang tid. Siden dag 1 i vores samarbejde er jeg kun blevet glædeligt overrasket over det niveau, hun præsterer gang på gang,

Peter Skjerning  //  Indehaver af Skjerning Vinimport

Kontakt mig

Anita Cordes
Peder Mathiasens Vej 4​
3460 Birkerød
CVR-nr. 35950710 ​
Tlf.: 40455302

marketing@anitacordes.dk

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial