Hemmeligheden bag succes på Facebook - Onlinekursus

Særprisen gælder til torsdag den 19. maj 2022 kl. 22.00

Derefter forsvinder muligheden for at få fat i onlinekurset, da jeg stopper med at sælge det.

Du beholder naturligvis din adgang til kurset, lige så længe du ønsker det.

"Hemmeligheden bag succes på Facebook" er det perfekte onlinekursus til dig, der er selvstændig eller arbejder med marketing

- og som ønsker at få det maksimale ud af Facebook

Kurset indeholder en serie overskuelige videoer, der er lette at følge. 
Slip for at spekulere over teknikken. Jeg viser dig præcist, hvordan du gør.

Insert Content Template or Symbol

"Skønt at have fundet en, der forklarer udførligt fra A-Z. Jeg vil varmt anbefale kurset til alle, der vil lære at mestre Facebook." Charlotte Niebuhr

Hvad kan du efter at have taget kurset?

 • Nemt selv sætte annoncer op på Facebook, der virker. Lave de rigtige målgrupper og nå ud til tusindvis af mennesker, så du får flere kunder i din forretning.
 • Fange dine kunders opmærksomhed med dine opslag. Og få et meget større udbytte af de forskellige opslagsmuligheder, du har med din Facebook-side.
Add Content Block
Insert Content Template or Symbol

"Jeg søgte en let og overskuelig trin-for-trin guide til at komme i gang med Facebook-annoncering. Og det fik jeg med Anitas kursus. Jeg begyndte på kurset om eftermiddagen og havde min første annonce i luften inden midnat. Jeg så videoerne i kurset og lavede annoncen sideløbende med undervisningen. 

Jeg gjorde præcis, som Anita viste, og det virker. Et rigtigt godt kursus, som har gjort mig tryg ved at kaste mig ud i Facebook-annoncering." Rikke Dunne

Insert Content Template or Symbol

Lyder dette som dig?

 • Du har en Facebook-side, men får ikke de resultater ud af den, du ønsker dig. 
 • Du føler, at Facebook ændrer regler, algoritmer mv. konstant, og derfor er det svært at følge med i udviklingen.
 • Du ved ikke, hvordan du skal bruge Facebook til at sikre dig et højere og mere stabilt flow af kunder.
 • Du ville ønske, at du nemt selv kunne sætte Facebook-annoncer op.
 • Du er frustreret over, at teknikken spænder ben for dig, og at det bliver alt for tidskrævende.

De udfordringer, du har med Facebook, kan du slippe helt af med.

Jeg viser dig i en serie enkle trin-for-trin videoer, hvordan du gør på mit online kursus "Hemmeligheden bag succes på Facebook".

Spar 75% men kun indtil torsdag den 19. maj 2022 kl. 22.00

Din investering er kun 725 kr. + moms

Normalpris: 2.900 + moms

"I min optik får du den bedste hjælp fra dem, der arbejder med Facebook både for sig selv og for kunder på daglig basis, og det gør Anita. Hun har lavet et kursus i Facebook, hvor hun ikke bare lærer dig, hvordan du får mest muligt ud af det, der ikke koster dig noget. 

Men hun lærer dig også, hvordan du bedst laver annoncer i Facebook. Alt er overskueligt arrangeret og sat op, så det er let at følge. " 
Lise Halskov, Online Haj

På onlinekurset "Hemmeligheden bag succes på Facebook" lærer du:

 • hvordan du skal engagere dine følgere, få mere interaktion og en højere rækkevidde på dine organiske/gratis opslag.
 • hvordan du bruger de forskellige opslagstyper som fx billeder, video, begivenheder, tilbud, konkurrencer osv.
 • at få helt styr på at bruge Annonceadministratoren til at sætte Facebook-annoncer op og få mest muligt ud af dine annoncekroner.
 • hvordan du bruger Facebook-grupper til at blive mere synlig og sælge mere.
 • at planlægge dine Facebook-aktiviteter på en smart måde, så du sparer en masse tid. 

Disse bonusser får du med

 • Medlemskab af min lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, få feedback og sparring med mig og de andre kursister. Gruppen fortsætter, selvom jeg lukker for salget af kurset.
 • En praktisk tjekliste med en række gode værktøjer, du kan bruge til at lave nogle meget federe Facebook-opslag og annoncer med.  
 • En smart guide med de forskellige billedformater, du skal bruge på Facebook. Så du aldrig er i tvivl om størrelsen på dine billeder. 
 • En uundværlig aktivitetsplan. Den hjælper dig med at bevare overblikket og holde styr på dine opslag og din planlægning, så du sparer en masse tid.

Kurset er helt perfekt for dig:

 • der allerede har en Facebook-side, men ikke synes, du får en brøkdel af de resultater, du ønsker dig. Og som vil vide, hvordan du får flere kunder i din forretning.
 • der skal i gang med at lave en Facebook-side og er usikker på, hvordan du skal gribe det an.
 • der synes, teknikken driller, og du har brug for at få vist, hvordan du helt konkret gør.
 • der har prøvet dig lidt frem med annoncer, men synes, det er svært at bruge annonceadministratoren, lave de rigtige målgrupper og få nok ud af dine annoncekroner.
 • der gerne vil have din egen Facebook-gruppe, men ikke ved hvilken type du skal vælge, hvordan du rent teknisk sætter gruppen op - og ikke mindst tiltrækker medlemmer til den.

Det er ikke noget for dig:

 • der allerede kender alle funktionerne på Facebook og forstår at bruge dem til at få flere kunder i din forretning. Eller som er knivskarp til at sætte annoncer op og har gjort det med succes i længere tid.

"Anita demonstrerer på en enkelt og letforståelig måde hendes ekspertviden og hands on om Facebook. Kurset giver mig konkret viden om Facebooks opbygning, og hvordan jeg bliver supereffektiv i mine opslag og annoncer. Kurset har mine allervarmeste anbefalinger." Anne Paaske

”Hemmeligheden bag succes på Facebook” giver dig alle værktøjerne.


Så du én gang for alle knækker koden til at skabe et mere stabilt flow af kunder i DIN forretning.

100% online - Når det passer dig

Du får adgang til alle moduler og videoer med det samme. Så du kan tage kurset, når du har tid. Det er dit til evigt eje. Så du skal ikke sidde og vente på et nyt modul hver uge, men får alt på én gang.

Din investering er kun 725 kr. + moms

Normalpris: 2.900 + moms

Hvad indeholder kurset helt præcist?

Kurset er opdelt i 4 overskuelige moduler. Du får både nogle informative videoer, hvor jeg forklarer dig baggrunden for, hvad der virker (og ikke virker) på Facebook.

Men du får også en hel serie "workshop videoer", hvor jeg viser dig det hele direkte på Facebook. I nogle enkle trin, der er lette at følge, så du ikke skal spekulere over teknikken.


Introduktion til kurset

Modul 1: Gratis Facebook-opslag - 8 videoer

Modul 2: Facebook-annoncering - 10 videoer

Modul 3: Facebook-grupper - 5 videoer

Modul 4: Bonusser - værktøjer, guides, aktivitetsplan 

"Vil du lære om Facebook-annoncering, så er Anita en tålmodig hjælp ved din side. Hun giver også udførlig videoinstruktion, så du kan sidde stille og roligt og lære, hvad du har brug til opsætning af annoncer.  Jeg har brugt Facebook-gruppen en del, hvor Anita er supergod og hurtig til at hjælpe." Anne Jørgensen


Indholdet og alle bonusser i kurset er dit, lige så længe du ønsker det.


Når du klikker på knappen, fortsætter du til bestillingssiden. Efter registrering får du en mail med din direkte adgang til hele kurset, og du kan tage undervisningen, når det passer ind i din tidsplan.

Din underviser

...er mig, Anita Cordes. Jeg har siden 2014 arbejdet med Facebook - både for mange af mine kunder, hvor jeg styrer, planlægger og skriver deres Facebook-opslag og kører deres annoncekampagner. Og sparrer med dem omkring deres Facebook-strategi.


Men også i min egen forretning, hvor jeg hele tiden bruger Facebook til at markedsføre mig


Jeg har undervist hundredvis af mennesker i Facebook, både på 1:1 niveau, på fysiske kurser og via online kurset her. Skal jeg også lære dig det?

"Jeg har stor glæde af kurset, som har givet mig et rigtig godt overblik over mulighederne for markedsføring på Facebook. Jeg vender løbende tilbage til de udførlige ”How to” videoer, som er overskuelige og lette at anvende. Super at der opdateres via nyhedsbreve og opslag, når Facebook laver ændringer. Jeg kan varmt anbefale kurset."
Birthe Ravn Greisen

  0  8
Dage
:
 
  0  6
Timer
:
 
  2  5
Minutter
:
 
  2  5
Sekunder

You missed out!

Add Content Block
Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial