Hemmeligheden bag succes på Facebook - Onlinekursus
Hemmeligheden bag succes på Facebook

Kurset er spækket med alt, du skal vide om både gratis opslag, Facebook annoncering og Facebook-grupper.


Plus et væld af fede bonusser.

Særpris til dig (normalpris 2.900 kr.)

Din investering er kun 1.500 kr. + moms

Betal i 1 eller 2 rater

Det perfekte onlinekursus til dig, der er selvstændig eller arbejder med marketing

- og som ønsker at få det maksimale ud af Facebook

Kurset indeholder en række overskuelige videoer, der er lette at følge. 
Slip for at spekulere over teknikken. Jeg viser dig præcist, hvordan du gør.

Insert Content Template or Symbol

"Skønt at have fundet en, der forklarer udførligt fra A-Z. Jeg vil varmt anbefale kurset til alle, der vil lære at mestre Facebook." Charlotte Niebuhr

Hvad kan du efter at have taget kurset?

 • Nemt selv sætte annoncer op på Facebook, der virker. Lave de rigtige målgrupper og nå ud til tusindvis af mennesker, så du får flere kunder i din forretning.
 • Fange dine kunders opmærksomhed med dine opslag. Og få et meget større udbytte af de forskellige opslagsmuligheder, du har med din Facebook-side.
 • Bruge Facebook-grupper til at tiltrække mange flere følgere og kunder til din forretning. Du ved præcist, hvordan du skal markedsføre din Facebook-gruppe.
Add Content Block
Insert Content Template or Symbol

"Jeg søgte en let og overskuelig trin-for-trin guide til at komme i gang med Facebook-annoncering. Og det fik jeg med Anitas kursus. Jeg begyndte på kurset om eftermiddagen og havde min første annonce i luften inden midnat. Jeg så videoerne i kurset og lavede annoncen sideløbende med undervisningen. 

Jeg gjorde præcis, som Anita viste, og det virker. Et rigtigt godt kursus, som har gjort mig tryg ved at kaste mig ud i Facebook-annoncering." Rikke Dunne

Insert Content Template or Symbol

Er dette dig?

 • Du er frustreret over, at teknikken bliver en stopklods for dig.
 • Du har svært ved at finde rundt i Facebooks annonceadministrator, når du skal sætte en annonce op eller lave de rigtige målgrupper.
 • Du har en Facebook-side, men det er en kamp at få den op i omdrejninger.
 • Du vil gerne have en Facebook-gruppe, men er i tvivl om, hvordan du griber det an - og får den markedsført, så du får masser af medlemmer. 

Den gode nyhed er:

De udfordringer, du har med Facebook, kan du slippe helt af med.

Jeg viser dig i en serie enkle trin-for-trin videoer, hvordan du gør på mit online kursus "Hemmeligheden bag succes på Facebook".

"I min optik får du den bedste hjælp fra dem, der arbejder med Facebook både for sig selv og for kunder på daglig basis, og det gør Anita. Hun har lavet et kursus i Facebook, hvor hun ikke bare lærer dig, hvordan du får mest muligt ud af det, der ikke koster dig noget. Men hun lærer dig også, hvordan du bedst laver annoncer i Facebook. Alt er overskueligt arrangeret og sat op, så det er let at følge. " Lise Halskov

Disse bonusser bliver også dine, når du investerer i kurset

 • Medlemskab af min lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, få feedback og sparring med mig og de andre kursister. 
 • En praktisk tjekliste med en række gode værktøjer, du kan bruge til at lave nogle meget federe Facebook-opslag og annoncer med.
 •  En guide med de forskellige billedformater, du skal bruge på Facebook. Så du aldrig er i tvivl om størrelsen på dine billeder.
 • En aktivitetsplan, der hjælper dig med at bevare overblikket og holde styr på dine opslag og din planlægning, så du sparer en masse tid.
Add Content Block
Insert Content Template or Symbol

Hvem er kurset for? Og ikke for?

Kurset er perfekt for dig:

 • der har en Facebook-side, men får en brøkdel af de resultater, du ønsker dig. Og som vil vide, hvordan du får flere kunder i din forretning.
 • der synes, teknikken driller, og du har brug for at få vist, hvordan du helt konkret gør.
 • der har prøvet dig lidt frem med annoncer, men synes, det er svært at bruge annonceadministratoren, lave de rigtige målgrupper og få nok ud af dine annoncekroner.
 • der gerne vil bruge Facebook-grupper til at tiltrække flere følgere og kunder til din forretning.

Kurset er ikke for dig:

 • der har styr på alle Facebooks funktioner og forstår at bruge dem til at få flere kunder i din forretning. 
 • der er knivskarp til at sætte annoncer op og har gjort det med succes i længere tid.
 • der allerede har de Facebook-grupper, du har brug for og ved alt om at drive dem.

"Anita demonstrerer på en enkelt og letforståelig måde hendes ekspertviden og hands on om Facebook. Kurset giver mig konkret viden om Facebooks opbygning, og hvordan jeg bliver supereffektiv i mine opslag og annoncer. Kurset har mine allervarmeste anbefalinger." Anne Paaske

”Hemmeligheden bag succes på Facebook” giver dig alle værktøjerne.


Så du én gang for alle knækker koden til at skabe et mere stabilt flow af kunder i DIN forretning.

100% online - Når det passer dig

Du får adgang til alle moduler og videoer med det samme. Så du kan tage kurset, når du har tid. Det er dit til evigt eje. Så du skal ikke sidde og vente på et nyt modul hver uge, men får alt på én gang.

Hvad indeholder kurset helt præcist?

Kurset er opdelt i 4 overskuelige moduler. Du får både nogle meget informative videoer, hvor jeg forklarer dig baggrunden for, hvad der virker (og ikke virker) på Facebook.

Men du får også en hel serie workshop-videoer, hvor jeg viser dig det hele direkte på Facebook. I nogle enkle trin, der er lette at følge, så du ikke skal spekulere over teknikken.


Introduktionsmodul
Her får du et hurtigt overblik over, hvordan kurset er bygget op, og 
hvad du kan se frem til.


Modul 1 - De gratis/organiske Facebook-opslag - 8 videoer
Her handler det om alle de muligheder, du har for at få meget mere ud af dine gratis Facebook-opslag. Hvilke opslagstyper du kan lave, og hvordan du deler og planlægger dine opslag. 


Modul 2 - Facebook-annoncering - 10 videoer

Her går vi virkelig i dybden med annonceadministratoren, og hvordan du finder rundt i den. Hvad du kan annoncere for, og hvordan du sætter forskellige typer annoncer op. Har du ikke en pixel på din hjemmeside endnu, er der også en video om det.


Modul 3 - Facebook-grupper - 5 videoer

Her bliver du langt klogere på de forskellige typer Facebook-grupper, og hvordan du bruger dem hver især. Du lærer både, hvordan du sætter en Facebook-gruppe og ikke mindst, hvordan du markedsfører den, så du får en masse medlemmer.


Modul 4 - Bonusmateriale

Her får du en række bonusser, bla. adgang til en lukket Facebook-gruppe, tjeklister, guider, aktivitetsplan og meget mere.

"Vil du lære om Facebook-annoncering, så er Anita en tålmodig hjælp ved din side. Hun giver også udførlig videoinstruktion, så du kan sidde stille og roligt og lære, hvad du har brug til opsætning af annoncer.  Jeg har brugt Facebook-gruppen en del, hvor Anita er supergod og hurtig til at hjælpe." Anne Jørgensen


Indholdet og alle bonusser i kurset er dit, lige så længe du ønsker det.


Når du klikker på knappen, fortsætter du til bestillingssiden. Efter registrering får du en mail med din direkte adgang til hele kurset, og du kan tage undervisningen, når det passer ind i din tidsplan.

Særpris til dig (normalpris 2.900 kr.)

Din investering er kun 1.500 kr. + moms

Betal i 1 eller 2 rater

Din underviser

...er mig, Anita Cordes. Jeg har i flere år arbejdet med Facebook – både for mange af mine kunder, hvor jeg sparrer med dem omkring deres Facebook-strategi. 


Men også i min egen forretning, hvor jeg hele tiden bruger Facebook til at markedsføre mig


Jeg har undervist hundredvis af mennesker i Facebook, både på 1:1 niveau, på fysiske kurser og via online kurset her. Skal jeg også lære dig det?

"Jeg har stor glæde af kurset, som har givet mig et rigtig godt overblik over mulighederne for markedsføring på Facebook. Jeg vender løbende tilbage til de udførlige videoer, som er overskuelige og lette at anvende. Super at der opdateres via nyhedsbreve og opslag, når Facebook laver ændringer. Jeg kan varmt anbefale kurset."
Birthe Ravn Greisen

Add Content Block

Har du spørgsmål til kurset?

Send mig en mail på marketing@anitacordes.dk og jeg svarer dig så hurtigt som muligt.

Anita Cordes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial