Hjemmeside-tjek

Få overblik og vigtig viden om hvordan din hjemmeside performer med et hjemmeside-tjek

Har du mere end én gang tænkt sådan:

”Jeg er ikke tilfreds med min hjemmeside – måske skal jeg have en ny? Men det er både dyrt, besværligt og en kæmpe opgave. Jeg hverken orker eller har tid til at gå i gang med at lave en ny hjemmeside lige nu.”

Men sådan skal du ikke tænke. En god gang oprydning kan gøre en virkelig forskel på din hjemmeside, så du kan forbedre den, du allerede har. Uden at være en teknik-nørd.

Et hjemmeside-tjek er den perfekte løsning, hvor du hurtigt får et klart billede af, hvad du skal gøre. Det betyder, at du får en hjemmeside, der fungerer langt bedre.

Når jeg laver et hjemmeside-tjek for dig, ser jeg din hjemmeside udefra med helt nye briller. Det er nemlig let at stirre sig blind på sit eget, men jeg spotter hurtigt ting, du ikke selv lægger mærke til.

Derfor kan jeg lave hjemmeside-tjekket for dig, uden at du behøver være involveret eller bruge tid på det.

Få et hjemmeside-tjek nu

Sådan siger nogle af mine kunder om at have fået et hjemmeside-tjek:

“Anita Cordes har lavet et hjemmeside-tjek på den ene af mine to hjemmesider. Anita kommer gennem mange områder på siden og får øje på ting, som jeg ikke har tænkt over, eller som helt klart kan/skal optimeres.

Jeg er i gang med at opdatere hele hjemmesiden, og ind i mellem er det let at overse ”det store billede”. Jeg har en klar plan med hjemmesiden, og alligevel så smutter der små detaljer, som jeg troede, jeg havde fået med, rettet, slettet eller ændret. 

 Det er derfor super rart at få et par eksterne øjne på siderne, og de øjne har Anita. Jeg har Anitas rapport liggende og den venter (utålmodigt) på plads i kalenderen.”
Heidi Bille, indehaver af www.dolphinconsult.dk

”Jeg var meget i tvivl, om min hjemmeside fungerede optimalt, om den var brugervenlig, SEO-optimeret etc. Anita har med sit hjemmeside-tjek gennemgået min side minutiøst og udarbejdet en rapport, der i detaljer viser, hvad der fungerer godt på siden, og hvad der fungerer mindre godt.

Jeg kan varmt anbefale dig at få Anita til at gennemgå din hjemmeside, hvis du ikke er sikker på, om den er, som den skal være – eller om der er elementer, du skal arbejde med.
Tanja Tjerry, indehaver af www.tjerry-korrektur.dk

Her er de fordele, du også får med et hjemmeside-tjek

 • Du får vigtig viden, om din hjemmeside virker, som den skal, eller om der er plads til forbedringer.
 • Du får en grundig gennemgang af din hjemmeside ud fra en lang række punkter, der alle er vigtige for, at din hjemmeside tiltrækker de rigtige kunder.
 • Du får en tilstandsrapport med et overblik over, hvordan det står til lige nu.
  – Hvad fungerer godt på din hjemmeside, og hvor skal du i gang med en oprydning?
 • Du får også mit forslag til de 3 vigtigste punkter, du bør starte med.

Din pris: 2.697,- kr. ex moms

Sådan får du et hjemmeside-tjek

 1. Du sender mig en mail på marketing@anitacordes.dk eller klikker på knappen nedenfor og bestiller dit hjemmeside-tjek. Du skriver linket til den hjemmeside, du vil have tjekket og meget gerne nogle kommentarer om, hvad du har af udfordringer med din hjemmeside.
 2. Vi aftaler, hvornår jeg skal lave dit hjemmeside-tjek.
 3. Jeg laver hjemmeside-tjekket og sender min rapport til dig.

Bestil dit hjemmeside-tjek

Prioriter og brug en aktivitetsplan

Når du har læst min rapport igennem, er du klar til at gå i gang med at lave de foreslåede ændringer på din hjemmeside.

Du skal ikke lave alle ændringerne på én gang af 2 vigtige årsager:

 1. Du risikerer at ”gå kold”, hvis det er mange ting, du skal lave. Mit forslag, er at du starter med at prioritere opgaverne og sætter 1-2 timer af én gang om ugen. På den måde arbejder du dig stille og roligt igennem forbedringerne.
 2. Det er en rigtig god idé at sprede dine ændringer over en længere periode. På den måde sender du et signal til Google om, at din hjemmeside er værd at holde øje med, fordi du forbedrer den løbende. I stedet for at gøre alt på én gang.

Jeg bruger ofte aktivitetsplaner for at holde styr på mine forskellige projekter bl.a. for at få et overblik over, hvad der skal ske på min hjemmeside. Det samme kan du gøre.

Lav et enkelt Excel-ark og list opgaverne i prioriteret rækkefølge. Giv dem en farve, når du er færdig med dem. Og glæd dig over, at der er sket endnu en forbedring på din hjemmeside. Til glæde for dig selv, dine besøgende og Google.

Bonus

Hvad nu hvis du går i stå? Måske oplever du, at du ikke får gjort tingene, som du havde planlagt. Enten fordi du ikke har tid, eller fordi du ikke ved, hvordan du skal gøre. Så kan jeg hjælpe dig med at gøre det, så du slipper for selv at lave tingene.

Senest 3 måneder efter dit køb af hjemmeside-tjekket har du mulighed for at købe et 5-timers klippekort og få 1 ekstra time med oveni uden beregning. Det kræver bare, at du kontakter mig, og så aftaler vi nærmere.

Og husk det skal være senest 3 måneder, efter du har købt hjemmeside-tjekket, hvis du vil have den ekstra time med gratis.

Ja tak - jeg er klar!

*Jeg gennemgår dine hovedsider, men har du mange undersider, udvælger jeg nogle af dem og går dem igennem. Ofte er det de samme udfordringer, der gælder for flere sider.